Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 20 September 2010

Aku

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Lama tak AJ tak mengarang ni. Hehehehhehe. Tiba-tiba rasa macam nak berblog pulak. So, entri mula-mula ni, AJ nak cerita pasal AKU. Siapa AKU? Kejap kakak nak cerita!

Sebenarnya takde ape yang menarik pun pasal aku. Korang boleh panggil aku, Ayue ataupun AJ. Actually nama penuh aku takde kene mengena langsung dengan Ayue. So mana yang tau tu, tau la kan? Maleh la nak mention kat sini. Bukannya femes sangat pun. Kah!

Anak jati Kuala Lumpur, dilahirkan pada 6 Jun 1986. Anak keempat dari 4 adik-beradik. Okay tak payah nak cakap "anak manja lah ni". Korang tau tak, korang orang yang ke-1006 yang buat statement tu! Hahahaha.

Kalau nak bagitau secara details pasal seorang Ayue, 10 hari 10 malam belum tentu habis. So korang go thru je la blog ni. Dari situ mungkin korang boleh agak dan kenal AKU ni macam mana orangnya.

Semoga berjumpa lagi di coretan yang akan datang okay!

P/s : Lama tak asah bakat enulis ni, entah masih ada ke tak gamaknya!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment