Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 5 May 2018

MEGA BONANZA 2018 Agrofarmstay Melaka kembali lagi!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Agrofarmstay Melaka tahun ini sekali lagi mengadakan Mega Bonanza yang sangat menjimatkan pelanggan mereka. Berita baik untuk yang ingin mengadakan Hari Keluarga, outing dengan rakan sekerja ataupun reunion dengan kawan-kawan boleh sangat amik offer ni tau!

Penjimatan bermula dari RM1,000 sehingga RM3,900. Banyak gile boleh jimat. Kurang-kurang pun RM 1,000 dah boleh jimat kat situ. WOW tak WOW? Mestilah WOW kan. Nak tahu apa pakej yang ditawarkan? Meh sambung baca meh.

Tawaran kali ini adalah untuk pakej hari keluarga ataupun nama glamer nya family day. Hihihihu. Konsep pakej kali ni pulak, tempah dulu pastu tarikh family day tu boleh ditetapkan kemudian. Kiranya kalau korang tak plan lagi bila nak buat family day tu, boleh booking tempat sesiap. So tak payah nak risau pasal tempat dah habis  kene booking.

Pihak Agrofarmstay tahu nak organize family day ni bukan senang. Nak dapatkan persetujuan semua ahli keluarga pun dah makan masa. So bila dah ade promosi terhad ni, boleh sangat kalau nak buat tempahan dulu dan bagitahu tarikh family day kemudian. Korang boleh pilih tarikh dari sekarang sehingga tahun depan 31 Mei 2019. Banyak lagi masa nak plan pape tu. Sekarang tak ada alasan susah nak organize family day dah okay.

Promosi ini bermula dari 25 April 2018 sehingga 13 Mei 2018 je tau, so apa tu tunggu lagi, booking dulu  pastu tarikh family day atau event bagitahu kemudian.

Kandungan Pakej Mega Bonanza 2018.

Pakej ini menawarkan penginapan 2 hari 1 malam untuk 20 orang. Kalau lebih dari 20 orang, boleh tambah bayaran mengikut pax selebihnya. 


Makanan yang disediakan sepanjang tempoh penginapan pula terdiri daripada sarapan pagi, makan tengahari dan makan malam dengan BBQ. Pihak Agrofarmstay juga menyediakan sebanyak 5 game sukaneka bersama jurulatih. 


Paling best, kalau korang kaki karaoke bolehlah cuba berkaraoke disini. Bagi yang lebih suka aktiviti air, pulak boleh cuba berkayak atau memancing, korang cuma perlu bawa joran sendiri je.


Selain tu, kat sini ada pelbagai jenis haiwan seperti ayam, arnab, burung, kambing dan kuda. Boleh beramah mesra bagi makan kat haiwan-haiwan yang ada kat Agrofarmstay tu. Bagi yang bawa kanak-kanak, pihak Agrofarmstay juga mengadakan pertandingan mewarna. Bolehlah tengok bakat anak-anak tu nanti. Hamper untuk sukaneka dan peraduan mewarna pun disediakan tau. Akhir sekali Agrofarmstay akan menyediakan banner family day dengan nama family masing-masing. Wah! Banyak kan aktiviti kat sana.

Harga yang di tawarkan.

Harga asal tanpa promosi untuk 20pax ialah RM3,780 (RM189 per pax).

Harga promosi pakej 2 hari 1 malam utk 20 pax ialah RM2,780. 

Tapi untuk promosi terhad ni, harga jatuh dalam RM139 per pax sahaja. 

Bagi tambahan yang melebihi 20 pax, dewasa RM139 dan kanak-kanak RM99 sahaja. Maksimum 78 pax. 

Murah sangat. Dijamin berbaloi. Untuk tempahan, sila layari laman web Agroframstay di:

Whatsapp / SMS / Call : 012-211 8246 / 016-209 8623 / 012-202 5647
Office: 06-232 2761

P/s : Lama tak buat family day!

Thursday, 3 May 2018

Nak Beli @Hurr.TV

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Beli online sekarang ni memang dah jadi pilihan almost semua orang, AJ pun sekarang ni jarang sangat nak gi store atau outlet. Kadang rasa macam tak berbaloi je pegi sana. Yelah kat KL ni nak shopping pun kene fikir duit minyak, tol, parking. Kadang lagi mahal dari harga barang yang kita nak beli tau! Hahahhah. Sadis okay! Ini AJ dengar ada 1 program baru yang korang boleh shopping secara online je. Nak tau apa? Meh baca entri ni.



Sape penah dengar pasal program Nak Beli @ hurr.tv? Kalau nak tau rancangan ni merupakan rancangan terbaru hurr.tv menampilan instafamous untuk jual barang-barang pre-loved diorang. Korang mesti ada teringin nak ada baju ke, beg ke macam diorang kan? so inilah masanya nak dapatkan barang-barang tu. Tapi special dia, korang dapat hak milik instafamous tu sendiri.

Nak beli @ Hurr.TV akan menampilkan beberapa orang instafamous  macam Sharifah Rose, Nisha Izzati,  Ikashafarey, Syuhaila dan beberapa orang lagi selama lapan minggu. Dalam setiap episod personaliti media sosial kegemaran anda akan menampilkan koleksi barangan peribadi mereka yang akan dijual dengan harga menarik di laman web Beli@hurr. 






Empat episod web pertama ‘Nak Beli’ akan disiarkan secara langsung pada jam 8.30 malam setiap hari Jumaat bermula 20 April 2018 sehingga 11 Mei 2018, dan empat episod web berikutnya pada jam 12 tengah hari bermula 18 Mei sehingga 8 Jun 2018 di laman web www.hurr.tv. Barangan pre-loved yang ditampilkan boleh didapati secara eksklusif di laman web beli@hurr iaitu http://shop.hurr.tv.


Menurut Pengarah Saluran hurr.tv, Datin Elaine Daly berkata, “Arah aliran untuk memilih barangan pre-loved memang telah ada sejak dulu lagi dengan kehadiran kedai vintaj, flea market, car boot sale, bazaar, kedai amal dan sebagainya. Kini, pembelian barangan pre-loved secara online sudah lazim di kalangan belia. Menerusi program ‘Nak Beli’, penonton bukan sahaja berpeluang untuk mengenali lebih dekat personaliti kegemaran mereka, malah koleksi peribadi mereka juga boleh diperoleh dengan harga yang rendah dan mampu milik.”

Tambahnya lagi, “Menjelang bulan Ramadan adalah masa terbaik untuk penonton membeli-belah barangan pre-loved yang dipaparkan dengan harga yang menarik sekaligus bergaya dengan koleksi berkenaan di musim perayaan. Sudah pasti membeli barangan pre-loved adalah alternatif untuk pembeli bijak yang mahukan harga lebih baik, membantu mengurangkan pembaziran dan mesra alam serta memberikan keseronokan dan kepuasan yang hebat kepada pembeli.”

Dalam episod web pertama yang disiarkan pada 20 April lepas, Sharifah Rose memperkenalkan sepuluh barangan peribadinya termasuk baju, kasut tumit tinggi, tas tangan dan shawl yang dijual secara eksklusif di laman web Beli@hurr, http://shop.hurr.tv. Barangan pre-loved Sharifah Rose mendapat sambutan yang memberangsangkan dengan sejumlah enam daripada sepuluh barangan yang diperkenalkan berjaya dijual di dalam tempoh dua jam selepas program berlangsung. Wow sangat kan? So korang tak teringin ke nak dapatkan barangan instafamous, influencer lain. Eksklusif tu walaupun pre-loved!


Saksikan episod web pertama di sini: https://www.hurr.tv/jom-layan/nak-beli/sharifah-rose/



Untuk episod 3 nanti kita ada sape pulak? Haaa. Kita ada Kasha! nak tau apa yang Kasha jual? Jangan lupa esok, Jumaat jam 8.30 malam tau. manalah tau ada barangan pre-loved Kasha yang korang berkenan ke. Tengok tau, jangan tak tengok!







Untuk maklumat lanjut mengenai hurr.tv, ikuti hurr.tv di:
WebsiteFacebookYouTubeInstagram Twitter

MENGENAI HURR.TV

hurr.tv ialah hab digital gaya hidup kontemporari yang dilahirkan dari keperluan untuk mencipta portal yang memberikan nuansa segar dengan tumpuan pada kandungan yang hiburan, urban, relevan dan realiti di layar internet. Ruang ini kami dedikasikan untuk memenuhi kapasiti inspirasi anda merangkumi segenap halaman gaya hidup; dari trend style terkini, gosip hangat artis Malaysia, teknik tata rias paling ‘on -point’, resepi ‘simple’ dan mudah, idea dan tips DIY hiasan rumah, kembara berkayuh sambil beramal, hinggalah tips -tips kesihatan khas untuk anda tampil unggul secara fizikal dan spiritual sepanjang hari! Percaya atau tidak, apa yang kami tampilkan di sini adalah sesuatu yang kami lihat, fikir, dan rasa ia perlu disampaikan kepada anda semua. Hanya yang hiburan, urban, relevan dan realiti di hurr.tv.

P/s : Nak Beli tak? Jom tengok Nak Beli @ Hurr.tv!