Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 4 October 2017

Badminton Asia Appoints E-PLUS As Strategic Partner

Malaysia-based Events Management Agency Acquires Commercial and Organisational Rights to Regional Tournaments.

KUALA LUMPUR, 03 OCTOBER 2017 – Badminton Asia signed an agreement with events management agency, E-Plus Global Sdn Bhd (E-Plus), appointing the company as its strategic partner. The signing ceremony between Anton Aditya Subowo, President of Badminton Asia, and Andrew Ching, Chief Executive Officer of E-Plus, marks a new milestone for both parties to elevate the sport’s outreach regionally.

(L-R) Brett Wightman, Principal of Populous; Koo Kien Keat, High Performance Director of Badminton Asia, Datuk Yee Tuck Sing, Group CEO of Seri Mutiara Development Sdn Bhd; Datuk Benny Hoe, Group MD of Seri Mutiara Development Sdn Bhd; Anton Aditya Subowo, President of Badminton Asia; Dato’ Sri Norza Zakaria, President of Badminton Association Malaysia; Greg Kim Hong-Ki, Secretary General of Badminton Asia; Andrew Ching, CEO of E-Plus Global Sdn Bhd; and Kenny Goh, COO of Badminton Asia.


Badminton Asia, the governing body of the badminton sport in Asia under the flagship of Badminton World Federation (BWF), is the sanctioning body of all badminton tournaments in Asia. E-Plus is an events management agency reputed for its capability to promote and organise international sporting events around the region.

 “Our partnership with E-Plus is based on our mutual belief in developing ideas and programmes catered for shuttlers of all levels. This is also a part of our goal to assist National Federations in developing talents for the upcoming Tokyo 2020 Olympics. E-Plus is equipped with extensive experience in promoting, organising and developing sports events, and I am confident that this appointment will further increase the Confederation’s value in Asia,” said Anton.

Anton Aditya Subowo, President of Badminton Asia exchanging the contract with Andrew Ching, CEO of E-Plus Global Sdn Bhd.


 Numerous programmes ranging from the grassroots development in schools and academies to the regional junior and senior level as well as veteran and elite tournaments will be executed in stages. This comprehensive enhancement programme will focus on developing badminton on a wider platform.

Andrew expressed his excitement in this strategic partnership. “I grew up in a family that is badminton crazy. The opportunity of building the community regionally, especially with the top world rankings dominated by a majority of Asian countries, will elevate the sport exponentially. We hope that more fans and enthusiasts will continue to support our programmes and continue to make Asia the hub to practice badminton at all levels.”

He also stated that this popular sport in Asia could be capitalised by corporations and brands to increase exposure and awareness. “Badminton fans across the world will have their eyes on these tournaments. Companies and brands interested in exploring the opportunities to be associated with the sport and its activities can contact us at enquiry@eplusglobal.com.”

Established in 2004, the E-Plus has established strong credentials in promoting, organising and developing sporting events in Asia sanctioned by International Federations. The company holds rights to a variety of sports genre portfolios including duathlons, marathons, swimming, trail running, volleyball, motorsports and much more. For more information, visit Badminton Asia’s website at www.badmintonasia.org or E-Plus’ website at www.eplusglobal.com.

Thursday, 28 September 2017

Outlet ke-34 Hair Depot Malaysia di Melawati Mall

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Bila cerita bab rambut mesti AJ ingat pasal Hair Depot, outlet yang menjual pelbagai jenis produk penjagaan rambut dari beberapa buah negara seperti Greece, Spain dan sebagainya. Produk yang terdapat di Hair Depot bukan hanya tertumpu pada rambut je tau, malahan produk untuk perawatan kulit kepala dan peralatan rambut pun ada. Kenalah dengan slogannya " Treat Your Hair Right " Sekarang ni pulak, Hair Depot sedang berjinak-jinak untuk meluaskan pasaran dengan produk penjagaan diri jugak.


Baru ni AJ singgah ke outlet ke-34 Hair Depot yang terletak di Melawati Mall. Outlet ni baru je dibuka bulan lepas. Pendek kata ada bau kedai lagi la. Hihihiiihi. Masa kunjungan AJ tu, banyak produk yang diperkenalkan kepada kami yang hadir pada hari tu. Antaranya produk tersebut ialah Mea Natura Olive ni. Yang ni memang menarik perhatian AJ la, sebab kandungan utamanya adalah olive atau zaitun yang sememangnya dikenali dengan kandungan vitamin E yang tinggi baik untuk kesihatan rambut dan juga kulit kita. Produk Mea Natura ni pulak mengandungi 88% - 94% bahan natural. Ianya bebas dari SLES, Paraben, Propylene Glycol, Silicones, Alcohol dan Synthetics Dyes.



Mea Natura Olive ni didatangkan dalam 2 jenis untuk rambut kering dan rosak dan untuk rambut yang sihat dan berkilau. Bau pun lembut je. Syampu ni pun sangat sesuai buat mereka yang berhijab tau. Selain membantu menangani bau yang kurang menyenangkan, syampu ni jugak boleh menjadikan rambut lebih volume bila bukak tudung. Takdelah balik rumah rambut leper je. Hehehehehe. Selain Olive ada juga Mea Natura Pomegranate yang sesuai untuk mereka yang mempunyai rambut berwarna dan rosak.


Selain produk ni banyak lagi produk lain yang terdapat Hair Depot, macam-macam variasi untuk macam-macam jenis dan keadaan rambut ada. Staff kat sini pun sangat membantu, diorang akan terangkan satu persatu produk yang korang nak tau dengan lebih terperinci. Kalau perlu mereka pun boleh suggestkan produk mana yang sesuai untuk korang.


Macam AJ cakap tadi, kat sini bukan setakat produk penjagaan rambut semata, peralatan untuk rambut pun ada macam hair dryer, curling thong semua. AJ sendiri berpeluang mencuba peralatan rambut yang ada aritu. AJ cuba straightening iron. Best tau! Peralatan ni memang berkualiti, lepas tu peralatan yang AJ cuba ni pula buat rambut AJ jadi lebih terurus dan tak nampak kering. Selalu kalau guna straithening iron kan rambut mesti rasa kasar sikit kan, nak-nak hujung rambut. Tapi peralatan yang AJ guna ni buat rambut nampak more shine kot..



Bestnya kat Hair Depot macam-macam ada! So kalau korang nak cuba dan dapatkan produk-produk penjagaan dan perawatan rambut, apa kata kunjungi outlet Hair Depot di Melawati Mall ni.


Betapa seronoknya seorang AJ di Hair Depot!

 Info lanjut :

Hair Depot Melawati Mall
LG-14, UP2-01, Melawati Mall,
355, Jalan Bandar Melawati, Pusat Melawati,
53100 Kuala Lumpur.

Website : www.kcareshop.com
Facebook : HAIRDEPOT
Instagram : @hairdepot_my

P/s : AJ ni pantang sikit bab-bab rambut ni. memang suka! Hehehhehe..