Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 7 December 2016

Sepetang Bersama Reen Rahim dan Asianic


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

5 Disember 2016 lepas AJ mendapat jemputan dari Wonderland Primary Sdn Bhd untuk menghadiri majlis sepetang bersama Reen Rahim dan Asianic bertempat di Donates Coffee, Cake & Bread, Kuchai Lama...
Majlis santai ini diadakan bagi memperkenalkan produk Asianic iaitu produk yang berstatus halal dan juga beramah mesra bersama duta produk iaitu actress yang tidak asing lagi iaitu Reen Rahim...



AJ memang penah nampak produk Asianic ni, tapi belum penah mencuba lagi..
Tapi melalui majlis santai yang diadakan ni, AJ tau kebih lanjut mengenai produk ni...
Baru AJ tau rupanya Asianic banyak rangkaian... Ingatkan ada syampu je....

Lepas tu pulak masa majlis ni AJ dapat berkenalan dan beramah mesra dengan duta produk iaitu Reen Rahim..
Menurut Puan Leny Adam, pemilihan Reen Rahim ni memang tepat kerana personalitinya yang mempesona dan tiada gossip liar....
Pada AJ memang tepat sebab dari kaca mata AJ sendiri, Reen Rahim ni peramah dan cantik!
Dia layan blogger dan peminat yang datang macam kawan je... ☺



Okay tanpa berlengah jom AJ perkenalkan dengan korang tentang syakikat Wonderland Primary dan juga produk-produk di bawah jenama Asianic...

Sedikit info mengenai Wonderland Primary Sdn. Bhd

Wonderland Primary Sdn. Bhd telah ditubuhkan pada tahun 2009 dan merupakan syarikat pemasaran bagi barangan penjagaan dan kesihatan diri untuk semua lapisan umur...
Mengukuhkan lagi kedudukan runcitnya dengan memasarkan produk keluaran syarikat ke pasaraya-pasaraya besar ,farmasi, kedai kedai runcit dan toko jamu di seluruh Malaysia malahan telah memenuhi permintaan pengguna bagi pasaran luar negara juga...
Misi Wonderland Primary Sdn Bhd mengetengahkan jenama Halal dibawah jenama Asianic yang telah dikilangkan oleh kumpulan syarikat yang berstatus ISO, disahkan memiliki sijil Halal dan Good manufacturing Practice - GMP (Praktis Penghasilan Produk Berstandard) dan bermatlamat untuk 
menjadi syarikat yang bersaing maju dalam mengeluarkan produk yang bermutu tinggi dan setanding dengan produk antarabangsa selain menjadi syarikat yang kompetitif dan inovatif di Malaysia.



Jenama Asianic

Jenama Asianic yang terdiri dari penjagaan diri termasuk :



Displaying Asianic_Set_bodycare.jpg
  •  Krim mandian, skrub badan, losyen yang mengandungi campuran estrak dari Bunga Sakura dan juga bahan-bahan terbaik seperti daun lidah buaya dan Akar Kayu Manis bagi membantu menanggalkan lapisan kulit mati dengan lembut dan berkesan dan juga memastikan kulit sentiasa lembut, cerah dan awet muda...

  • Syampu dan perapi rambut yang diformulasikan dari natural ekstrak buahan dan teh hijau untuk rambut lebih sihat sentiasa, membuat rambut sentiasa lembut bagaikan mutiara, berkilat dan bermaya..

Terdapat beberapa variasi syampu bagi kepala yang mempunyai masalah kelemumur, rambut gugur ,rambut biasa dan berminyak yang mampu memberi kesan seawal 5 hari...

Displaying Asianic_GingerSpaSalt.jpg
  • Mandian garam

Displaying Asianic_Gingercream.jpg

  • Krim halia 



  • Pencuci wanita.  




Produk jenama Asianic adalah mampu milik dan berharga dari RM10.90 hingga RM17.90 sahaja...
Korang juga tak perlu ragu untuk menggunakan produk-produk Asianic kerana ianya sememangnya Halal dan sedang dalam mempromosikan produk halalnya di dalam dan luar negara...

Produk Asianic boleh didapati di hampir semua pasaraya besar, farmasi dan kedai-kedai runcit seluruh Malaysia dan boleh dibeli melalui laman sesawang :


Banyak aturcara akan dijalankan bagi mempromosikan jenama Asianic antaranya adalah majlis ramah mesra selebriti Asianic, Reen Rahim yang AJ hadiri ni.
Peminat bukan sahaja dapat akan dapat berjumpa dengan selebriti ini malah akan dapat berjumpa secara langsung pada acara-acara yang akan dijalankan.
So kalau nak tau segala program yang dijalankan oleh Asianic, korang boleh lawati laman sosial Asianic...

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:

Leny Adam
+6019 265 6687

WONDERLAND PRIMARY SDN BHD (877104-M)
No.17, Jalan PJS 5/26,
Taman Desaria,
46000 Petaling Jaya , Selangor.

Tel : +603 7782 6308 Fax : +603 7783 6308

Facebook : Asianic Halal

Instagram : @asianichalal

Jom AJ belanja lagi gambar sekitar Majlis Sepetang Bersama Reen Rahim dan Asianic









Cantikkan Reen Rahim??

P/s : Jom ber Asianic! Confirm wangi...

Thursday, 1 December 2016

Box of Joy dari Lazada!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Sebelum AJ pegi trip aritu, AJ ade terima Box of Joy dari Lazada...
AJ tengok ramai blogger yang dah dapat box of joy dari Lazada ni tau...
Bestnyaaa! Tapi bila AJ sendiri pun dapat kan, lagi berganda-ganda bestnya!

Okay, AJ terus bukak box ni untuk tengok apa yang ada... Tak sabar sangat...
Dalam ni mengandungi beberapa barangan dari brand premium...
Tema Lazada untuk box of joy ni kan "Brand for All"... Menarik kan?

Jom tengok apa yang terdapat dalam box of joy AJ...


Milo Ola Bola bag
Tefal Manual Chopper
Logitech Wireless Speaker
Sandisk Ultra Dual Drive m3.0
Nescafe White Coffee Rasa Pandan
Loreal Mythic Oil
Mamypoko Gentle Baby Wipes
Lactokid pouch with Nestle Cerelac
Maggi Royale Thai White
RM 11 off voucher

Banyak kan?
Pemberian box of joy kepada blogger ni sebenarnya bersempena jualan mega Lazada Revolution...
So kalau korang nak dapatkan barangan seperti AJ dapat ni, cepat-cepat pegi website Lazada tau!
Kat situ, semua brand ni ada....

Nanti AJ nak cerita pulak barang apa yang paling AJ suka dalam box ni...

P/s : Aritu kannn...
Tershopping tapestry! Hahhaa..