Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 21 July 2015

Raya Raya Raya!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA  

Hi blog dan hi korang!
Lama betul AJ tak jenguk blog..... Entri berbuka puasa pun tak abis tulis lagi.....
Beberapa minggu sebelum raya AJ agak sibuk....
Dengan kerja, majlis berbuka puasa dan persiapan raya semua.....
Alhamdulillah before raya settle semua.... Hehehheheh...

Raya ni AJ cuti seminggu terus....
Bukanlah beraya sakan, tapi sambil beraya sambil rehatkan diri dari kesibukan kerja.. =D
Raya pertama dan kedua, AJ raya kat KL...
Raya ketiga AJ beraya kat Perak..
Semalam AJ duduk rumah je... Tak kemana pun....
Penat balik kampung..... Hehehhehhe..
Balik tu jalan jem kot... Mau tak penat...
Jadi penumpang pun dah penat, ni kan pulak Abah yang drive kan....
Insyaallah kalau takde aral, weekend ni AJ nak balik Melaka pulak....

So raya korang macam mana?
AJ tengok kat fb, ig memasing meriah duk tayang gambar raya ye...
Sakan no korang..
Nanti AJ buat entri raya AJ pulak ok....
Sekarang ni nak settlekan entri yang pending-pending tu dulu.... =D

Okaylah, till we meet again....
Nah belanja 1 gambar.....
Hehehhhee....


P/s : Raya, raya, raya!

Wednesday, 8 July 2015

Live Update : Majlis Iftar P1 OMANITE 2015

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

2 minggu lepas AJ dapat jemputan dari P1 untuk Majlis Iftar P1 OMANITE 2015....
Terima kasih kepada P1 atas kesudian jemput AJ lagi menghadiri event P1....
Majlis Iftar P1 OMANITE berlangsung di Holiday Inn Kuala Lumpur, Glenmarie....


Sampai sini AJ tengok ramai rakan-rakan blogger yang hadir dengan pakaian yang berwarna-warni.....
Ini mesti nak beat untuk "Best Dress" ni... Hehehheheh.....
Suasana kat sini meriah sangat... Dah rase macam raya pun ye jugak....
Semua tengah amik mood pre-raya ni.....
Dengar pulak dendangan lagu raya, lagi membuak-buak rase nak raya tu kannn..... =P

Banyak akitiviti dan sajian makanan yang sedap-sedap dihidangkan untuk kami kat sini...
Puas tekak wa baq ang.....

Kalau nak tau apa aktiviti dan siapa yang bakal menang best dress, korang tunggu AJ punya next entry okay......
Nak tau meriah tak meriah, check this out!
AJ payung beberapa keping gambar... =D


 Okay cukup.....

P/s : AJ ni kalau gi keje jarang pakai baju kurung, sebab nak join Iftar P1 OMANITE AJ berbaju kurung...
Ofismate semua cakap macam dah raya... Cheiitttt!
Hahahhahahahhaa....