Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 3 January 2014

Tersepit Kerusi Jadi Viral!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari pertama sekolah semalam menjadi 1 fenomena....
Semuanya gara-gara beberapa orang kanak-kanak tersepit kerusi...
Ya ampun.... Apalah yang dibuatnya bebudak tu sampai tersepit kerusi.....
Takde bende lain nak di explore gamaknya...... =P

Fenomena ni sampai jadi viral di laman-laman sosial....
Sampaikan mak, bapak budak pun turut same mengajuk..
Amboih haiiii... Kemain memasing duduk meng"upload" gambar tersepit kerusi.....
Terbahak-bahak AJ ketawa tau.....
Nasib AJ tak join sekali memandangkan AJ kat ofis kan...... (Pasang niat jugak tu...)
Hahahhahahha.....

AJ serba salah sebenarnya bile tengok gambar bebudak tu....
Dalam dilema jadinya.... Tak tau nak gelak ke, nak kesian.....
Kalau tengok rase kesian.....
Tapi selebihnya... Memang rase nak gelak guling-guling.......

Jom tengok seketul dua ragam kanak-kanak tersepit kerusi ni...


Tapi yang budak 2 ekor kat bawah ni ape ke halnye?????
Penangan hari pertama sekolah jugak ke???? =P



Macam-macam hal!

P/s : Zaman sekolah dulu, takde pulak AJ terfikir nak menyelit kat kerusi..
Hurmmmm.....

Wednesday, 1 January 2014

Aktiviti Malam Tahun Baru 2014


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Entri pertama di tahun baru 2014....
Tak macam tahun-tahun sebelum ni new year ke, ape ke Mr.JR on duty....
Tapi tahun ni dia pilih untuk tak duty..
Katenye kesian AJ takde orang nak bawak jalan-jalan.....
Sweet la kononnye tu?? Hahahaha.....

Selfie! Itu memang AJ yang tipikal.....

So tahun ni, jenjalan saje dengan kawan-kawan...
Keluar umah pun pukul 11 lebih...
Malas nak keluar awal, dengan jalan jemnye banyak mat-mat rempit lagi...
Tak kuasa mak okay!
Tapi takdelah keluar kat tempat sesak-sesak pun..
Rimas, lemas sebab mesti banyak orang luar, bebudak je kan.....
Bahaya pun ye..... Cite dia pusing-pusing dalam kereta je la.....
Mase orang sibuk countdown dan tengok bunga api, kitorang semua sibuk makan.....
Hehehehehe.....

Lepas hantar kawan kitorang balik, teman Mr.JR jap meronda...
Walaupun tak officially on duty, dia tetap nak jalankan tanggungjawab dia macam selalu....
Alhamdulillah, keadaan semua terkawal....
Tapi ade jugak dengar berita ade anggota yang tercedera....
Tapi tahun ni macam pelik sikit katenye..... Jalan pun tak berapa nak jem pada masa yang sepatutnya jem...
Mungkin orang takut nak keluar kot....
Kan ade ura-ura khabarnye nak merusuh bagai...

Partner in crime!

Selfie dengan bestie AJ...


Apapun AJ nak ucap Selamat Tahun Baru 2014...
Semoga tahun ni lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya.... (Ayat tipikal =P)

P/s : Tahun baru mesti azam baru...