Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 1 January 2013

Marshable.net???


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Selamat tahun baru 2013 semua.....
So macam mana korang punya 1st day dalam tahun ni???
Okay or K.O???
Hari AJ, Alhamdulillah buat masa ni okay je........ =D

Hey!!! Korang penah dengar tak pasal lama sosial baru ni???
AJ baru sign up tadi tau.... =D
Pagi tadi masa godek-godek FB, AJ nampak ada yang post pasal Marshable ni..
Baru tadi AJ sign up.....
AJ tengok Marshable ni macam FB tapi look like more to MySpace.... =D



Kat Marshable korang boleh chat dengan semua user yang online...
Lepas tu ada servis streaming.. So korang boleh mendengar radio secara online di laman ini....
Selain radio, ada channel TV okay, korang boleh menonton channel yang menarik antaranya TV3, Astro Warna, HBO, Star Spors, Fox Movies, Cartoon Network dan banyak lagi. 
Best tak?????
Macam best kan.......
AJ pun baru je explore ni.... Not bad jugak......
Dan kat Marshable ada function blog... Tapi takdelah trus connect dengan blogspot kita ni.....
Lebih kurang macam function notes kat FB.. (Kalau korang perasan lah notes tu...)
Tapi yang blog kat Marshable ni more fun dari notes kat FB.... Sebab korang akan rasa macam menaip blog kat blogger jugak.....
Yeaaaayyyyy....
Okay kalau korang nak tau lebih lanjut pasal Marshable ni boleh terus ke http://www.marshable.net/.....
Kalau dah sign up tu kan kan kan.....
Ehem!!!! Jangan lupa ADD AJ okay --------> http://www.marshable.net/AyueJean/

P/s : Bertambah-tambah lah laman sosial AJ... =D

Azam 2013!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Selamat Tahun Baru 2013!!!!!
Wahhhhh........ Tak percayanya hari ni dah 1 Januari 2013..... =D
So dah ada azam baru??
AJ semestinya dah ada........
Azam AJ takdelah berat dan besar atau tinggi melangit sangat.......
AJ nak kawen!!!!!! Hahhahahhahah.... =P
Takdelah..... Soal jodoh AJ serah pada yang Maha Esa =D
AJ berazam nak naikkan berat badan......
Dah berbulan-bulan AJ cuba, tapi malangnya berat AJ still pada tahap yang sama.....
Susahnya nak gain weight.... AJ cuma nak naikkan 4-5 kg je.....
Moga-moga tahun ni AJ berjayalah capai berat badan idaman......
Azam lain tu, nanti je la AJ fikir...... Hehheheheheh.......
Buat masa ni itu jelah kot...
Azam tahun lepas pun ada yang tak langsai lagi........
Ada hati pulak nak tambah banyak-banyak....
So cite dia, kita buat 1 azam je setiap tahun.....
Dan yang penting, azam tu mestilah setara dengan kemampuan dan usaha kita jugak....
Janganlah pulak simpanan tak sampai RM10 sebulan, azam nak keliling dunia dalam masa setahun.....
Mampu ke??  Lu fikirlah sendiri!
Kehkehkeh.... =P
Kalau ada sponsor, belakang cite ek....
Doa-doakan azam AJ tahun ni berjaya dengan cemerlang okay..... =D


P/s : Makanya, usia bakal bertambah setahun lagi..... =D