Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 1 August 2012

Boleh Tak??? Saya to AJ....



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang, korang, korang.......
Boleh tak lepas ni nak tukar saya menjadi AJ??
Sebelum ni kata ganti nama saya gunakan SAYA......
So start hari ni dan entri ni nak gedik-gedik seperti selalu nak gunakan ganti nama AJ...
Hahhahahahha......
Tiba-tiba terasa sangat skematik diagram pulak dengan saya-saya itu....
Dan rasa nak guna bila ada beberapa orang blogger panggil saya AJ.....
Nak type AyueJean panjang sangat kan...
So pendekkan........
Okay gedik sangat....
Boleh kan???
Ada masalah tak???
Takde kan???
Hehehheheheheheh.....

P/s : Mood Gedik Santai

Impian Tu Akan Kekal Impian Je...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Saya ada satu impian....
Tapi yang nyata, impian tu tak akan tercapai sampai bila-bila.......
Since saya ni seorang outdoor person, saya suka buat benda-benda yang extreme.....
Dan saya memang teringin sangat nak buat BUNGEE JUMPING......
Tapi nampaknya impian tu akan kekal impian....
Semua orang tak bagi saya cuba....
Kat Malaysia ni, rasanya kat Sunway Lagoon je la yang ada kot....
Tapi bila ajak En. Sayang, 1 perkataan je yang muncul NO....
Alaaaa..... Bukan tinggi pun yang kat Sunway Lagoon tu.....
Bahaya katanya.....
Dia cakap kalau nak pergilah sorang-sorang.. (Maksudnya memang No lah kan..)
Kalau cakap kat mak mestilah lagi NO NO NO kan.....
Hurmmm... Tak dapatlah nak mencuba satu-satunya aktiviti yang saya nak sangat buat dari dulu.....


Lepas ni minta je kawan tolong photoshopkan gambar konon ada buat bungee jumping...
Kalau ada yang tanya apa rasanya, cakap ngeri sikit dari naik Solero kat Genting Highland tu...
Hahahhahahaha.... =P
Tapi kalau Solero pun tak pernah naik, suruh bawak motor turun Genting tak payah guna brake....

P/s : Harapan Je La Nak Try Bungee Jumping Ni...