Blogger templates

Click to Follow...

Showing posts sorted by relevance for query lynnity. Sort by date Show all posts
Showing posts sorted by relevance for query lynnity. Sort by date Show all posts

Tuesday, 25 April 2017

Lynnity, Produk Untuk Kesihatan dan Kecantikan

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Dah hampir 3 minggu AJ cuba produk Lynnity, salah 1 produk makanan tambahan untuk kesihatan dan juga kecantikan...
Produk Lynnity ini merupakan produk berasaskan bahan-bahan botanik.... Sesuailah dengan tagline nya " Let the Farm be your Pharmacy "
  Jadi korang tak perlu risau tentang kandungan yang digunakan dalam setiap produk sebab ianya dijamin selamat digunakan tanpa was-was...

Produk Lynnity didatangkan dalam jus untuk memudahkan pengambilan...
Jadi sibuk macam mana pun, korang boleh tetapkan amalkan makanan tambahan Lynnity....
AJ sendiri dah cuba 2 produk iaitu Botanic Juice (Tropical) dan Botanic Superfood...

 
Aktiviti harian AJ ni memang padat... Kadang-kadang balik keje sibuk dengan event dan jugak aktiviti dengan family ataupun kawan-kawan...
So AJ memang perlukan produk yang betul-betul membantu AJ suapaya kurang letih dan lebih aktif....
Badan kita ni makin lama makin berusia, so pengambilan makanan tambahan memang penting...
Bila badan kita sihat, nak buat apa-apa pun mudah dan senang....

Masa mula-mula AJ cuba produk-produk Lynnity ni, AJ rasa okay je...
Tapi lepas amalkan selama lebih seminggu, AJ dapat rasakan perubahan yang agak ketara...
AJ dah tak rasa letih sangat... AJ rasa semakin bertenaga walaupun lepas menempuh trip panjang sepanjang minggu lepas....

Okay jom kita tengok pulak bahan aktif dalam kedua-dua produk yang AJ cuba dan juga cara pengambilannya...

Botanic Juice (Tropical)

 ❀ Pineapple
 ❀ Black Ginger
 ❀ Gotu kola





Cara pengambilan : Minum 15ml 1 kali sehari selepas sarapan pagi ataupun makan tengah hari...

Rasa?
Mula-mula AJ cuba kan, rasa macam minum jamu...
Sebab dia ade black ginger... Memang rasa herba agak kuat...
Tapi bila dah amalkan, rasa dia sebenarnya okay je... Mungkin masa mula-mula je kot...
Heheheheehehhee....

Botanic Superfood

❀ Chia Seed
❀ Mulberry
❀  Lingonberry

 

 

Cara pengambilan : Bancuh 1 sachet didalam 200ml air suam dan kacau menggunakan sudu plastik. Amalkan 2 kali sehari selepas sarapan pagi, makan tengah hari ataupun makan malam....

Kebaikan setiap produk :

 ❀  Membantu mengurangkan berat badan
 ❀ Membuang toksin yang berlebihan di dalam tubuh badan
 ❀ Meningkatkan metabolisma badan
 ❀ Membantu menstabilkan hormon
❀ Mengandungi pelbagai jenis vitamin dan mineral untuk meningkatkan kesihatan

Selama pengambilan produk Lynnity, AJ rasa sistem pencernaan AJ lebih baik....
Sebelum ni AJ memang ada masalah pencernaan, "membuang" pun 2-3 hari sekali....
Tapi lepas amalkan makanan tambahan Lynnity, hari-hari AJ "check-in", segala toksin dikeluarkan...
Badan pun rase lebih ringan.... Sesiapa yang ada masalah sembelit tu boleh cuba....

So kalau korang nak dapatkan info lebih lanjut dan cuba sendiri produk Lynnity,  layari :

Website : www.lynnity.com/

P/s : Bila umur makin meningkat, penjagaan kesihatan memang penting