Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 31 January 2019

ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleep Mask, Tidur Pun Cantik!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Seronok je rasa nak tidur sekarang. Sebabnya ada ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleep Mask, tidur pun cantik! Sejujurnya, AJ tak rajin bile dah pakai mask, lepas 20-30 minit kene gi cuci. Kalau pakai terus tidur, hari-hari AJ pakai. Jadi mask ni memang betul-betul menepati jiwa AJ.. Gittew!



Okay, ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleep Mask bukan mask yang biasa-biasa. Banyak yang menarik pasal mask ni. Antaranya boleh bentukkan muka kita. Ramai yang cakap AJ dah bulat kan? So inilah altenatif untuk muke AJ lebih V-Shape! Tapi takdelah kesan tu terus nampak overnight kan... Heheheheh...



Selain tu kan, mask ni boleh membantu menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan pada kulit, membuatkan wajah lebih terbentuk dan tegang serta anti-penuaan. AJ ni dah 30an kan, sel-sel kulit AJ pun dah tak macam dulu. Walaupun nampak masih muda remaja, tahap keanjalan kulit berkurangan tu tetap ada, jadinya ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleep Mask memang terbaik untuk kulit AJ!

Masa mula-mula dapat produk ni kan, AJ tertarik sangat dengan packaging dia. Terletak elok je dalam bekas kristal. Unik! Teksturnya pula, halus dan lembab. Baunya pun sangat mild, takde la rasa mencucuk hidung.




Cara nak pakai senang je, korang boleh pakai dulu produk yang biasa digunakan, lepas tu sapu rata ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleep Mask. Ataupun korang boleh gantikan je mask ni sebagai pelembab malam korang. Tapi guna amaun yang mencukupi je tau! AJ ni masa memula pakai terambik banyak macam sapu mask peel-off tu, rupanya calit sikit pun dah cukup! Hahahahhahaha.



Pastu kan, nak tau apa yang best? Boleh digunakan setiap malam tau! Pagi bile bangun tidur tu rasa lembut dan lebih berkelembapan je kulit ni.



So korang pun mesti nak try jugak kan? Korang boleh dapatkan di Watson's yang berhampiran.

Harganya pula RM 199 untuk 30ml. Tapi tahan lama tau! AJ dah pakai dalam 2-3 minggu. Ada banyak lagi.

Nak dapatkan secara online pun boleh! Pegi je kat Watson's Online.

Sekarang ni kan Watson's tengah buat sale kan? Inilah masanya korang nak dapatkan produk ni pada harga promosi! Lagipun Chinese New Year pun tak lama lagi. Bolehlah belikan kat mak ke, kakak ke sebagai hadiah selain angpow... Heheheheh..

Nah tengok ek sebelum dan selepas punya kesan. Takdelah banyak beza, tapi nampaklah terbentuk sikit muka AJ tu... Hehehehe!


So okaylah, AJ nak tidur dulu! Sebab setiap pagi bile bangun je rasa cantik! Eh! 😍


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment