Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 5 May 2018

MEGA BONANZA 2018 Agrofarmstay Melaka kembali lagi!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Agrofarmstay Melaka tahun ini sekali lagi mengadakan Mega Bonanza yang sangat menjimatkan pelanggan mereka. Berita baik untuk yang ingin mengadakan Hari Keluarga, outing dengan rakan sekerja ataupun reunion dengan kawan-kawan boleh sangat amik offer ni tau!

Penjimatan bermula dari RM1,000 sehingga RM3,900. Banyak gile boleh jimat. Kurang-kurang pun RM 1,000 dah boleh jimat kat situ. WOW tak WOW? Mestilah WOW kan. Nak tahu apa pakej yang ditawarkan? Meh sambung baca meh.

Tawaran kali ini adalah untuk pakej hari keluarga ataupun nama glamer nya family day. Hihihihu. Konsep pakej kali ni pulak, tempah dulu pastu tarikh family day tu boleh ditetapkan kemudian. Kiranya kalau korang tak plan lagi bila nak buat family day tu, boleh booking tempat sesiap. So tak payah nak risau pasal tempat dah habis  kene booking.

Pihak Agrofarmstay tahu nak organize family day ni bukan senang. Nak dapatkan persetujuan semua ahli keluarga pun dah makan masa. So bila dah ade promosi terhad ni, boleh sangat kalau nak buat tempahan dulu dan bagitahu tarikh family day kemudian. Korang boleh pilih tarikh dari sekarang sehingga tahun depan 31 Mei 2019. Banyak lagi masa nak plan pape tu. Sekarang tak ada alasan susah nak organize family day dah okay.

Promosi ini bermula dari 25 April 2018 sehingga 13 Mei 2018 je tau, so apa tu tunggu lagi, booking dulu  pastu tarikh family day atau event bagitahu kemudian.

Kandungan Pakej Mega Bonanza 2018.

Pakej ini menawarkan penginapan 2 hari 1 malam untuk 20 orang. Kalau lebih dari 20 orang, boleh tambah bayaran mengikut pax selebihnya. 


Makanan yang disediakan sepanjang tempoh penginapan pula terdiri daripada sarapan pagi, makan tengahari dan makan malam dengan BBQ. Pihak Agrofarmstay juga menyediakan sebanyak 5 game sukaneka bersama jurulatih. 


Paling best, kalau korang kaki karaoke bolehlah cuba berkaraoke disini. Bagi yang lebih suka aktiviti air, pulak boleh cuba berkayak atau memancing, korang cuma perlu bawa joran sendiri je.


Selain tu, kat sini ada pelbagai jenis haiwan seperti ayam, arnab, burung, kambing dan kuda. Boleh beramah mesra bagi makan kat haiwan-haiwan yang ada kat Agrofarmstay tu. Bagi yang bawa kanak-kanak, pihak Agrofarmstay juga mengadakan pertandingan mewarna. Bolehlah tengok bakat anak-anak tu nanti. Hamper untuk sukaneka dan peraduan mewarna pun disediakan tau. Akhir sekali Agrofarmstay akan menyediakan banner family day dengan nama family masing-masing. Wah! Banyak kan aktiviti kat sana.

Harga yang di tawarkan.

Harga asal tanpa promosi untuk 20pax ialah RM3,780 (RM189 per pax).

Harga promosi pakej 2 hari 1 malam utk 20 pax ialah RM2,780. 

Tapi untuk promosi terhad ni, harga jatuh dalam RM139 per pax sahaja. 

Bagi tambahan yang melebihi 20 pax, dewasa RM139 dan kanak-kanak RM99 sahaja. Maksimum 78 pax. 

Murah sangat. Dijamin berbaloi. Untuk tempahan, sila layari laman web Agroframstay di:

Whatsapp / SMS / Call : 012-211 8246 / 016-209 8623 / 012-202 5647
Office: 06-232 2761

P/s : Lama tak buat family day!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment