Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 22 December 2017

New Year Countdown Party 2018 di Citta Mall

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pejam celik setahun dah berlalu kan? Beberapa hari je lagi kita akan berada di tahun yang baru. So macam mana? Azam 2017 dah tercapai ke belum tu? Okay macam setiap tahun Citta Mall sekali lagi menganjurkan New Year Countdown Party bagi menyambut tahun 2018. Korang mesti tak nak ketinggalan kan? Macam tahun sebelum ni, banyak aktiviti menarik yang diadakan di Citta Mall. So tahun ni AJ taknak ketinggalan untuk join kemeriahan sambutan tahun baru Citta Mall kali ni.


Tahun ni Citta Mall menampilkan barisan artis-artis terkenal seperti Adibah Nor, Shawn Lee (BeatBox King), RJVN dan ramai lagi. New Year Countdown Party 2018 di Citta Mall seperti biasa akan dihoskan oleh tak lain dan tak bukan.... Baki Zainal!



Tak sabar pulak nak tengok persembahan mantap mereka nanti! Mesti best! Selain persembahan, AJ dengar ada magic show, persembahan api dan ada bunga api! Yeayyyy!

Bagi para pengunjung yang menghadiri acara ni jugak, korang berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik yang ditawarkan. Macam tahun lepas kan, beberapa orang menang telefon pintar tau. Kan ke untung? Datang sambutan tahun baru je dapat telefon pintar baru.

Kalau korang tak tau kat mana nak bawak keluarga dan rakan-rakan sambut tahun baru, apa kata korang ke New Year Countdown Party 2018 di Citta Mall. Kat sini sesuai sangat nak bawak seisi keluarga sebab kat sini tak terlalu padat. Lepas tu, nak menghala ke Citta Mall pulak memang tak jem jika nak dibandingkan kat tempat lain. Tempat letak kereta dan tempat makan pun banyak. AJ sarankan korang datang awal sikit tau. Sempatlah join pelbagai games dan makan-makan dulu.

AJ harap dapat jumpa korang kat sana. Tak sabar pulak nak tunggu tahun baru 2018. Banyak perancangan yang AJ dah buat untuk sepanjang tahun depan tau.

Untuk maklumat lanjut mengenai New Year Countdown Party 2018 di Citta Mall, layari facebook :

https://www.facebook.com/events/1788800217858204/?ti=cl



Alamat : 1, Jalan PJU 1A/48, PJU 1A, Ara Damansara, 47301 Petaling Jaya Selangor.
No. Tel : 03-7662 5000

P/s : 2017 banyak jugak yang kurang best! 2018 I will do the best!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. dekat dengan rumah ni...klu xde halangan oleh join...hihihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join la.. Sini okay, tak crowd sangat cam kat Dataran semua...

      Delete
  2. tak pernah join countdown new year ni. selamat join countdown ni nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu join gak, tapi tengok tempat.. So far Citta Mall best jugak... Tak sesak & takde orang yang buat perangai bukan²... Bawak family pun sesuai...

      Delete