Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 12 November 2017

11.11 Terjebak Beli Apa Tu?

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tarikh 11.11 tetiap tahun banyak gile sale woi! Makanya ramailah yang menggila melewati setiap e-commerce punya website termasuklah seorang AJ.


Pagi tu takde terasa nak beli pape sampailah AJ tengok dalam group whatsapp ade kawan AJ post pasal kasut LED yang jadi idaman AJ dari aritu lagi. AJ tengok kat luar mahal pulak harganya, so AJ lupakan je la niat nak membeli. Seorang AJ kan spesis "cheapskate" mana maunya nak membeli kalau harga mahal! Haahahahah.

Sekali tengok lazada ade jual murah. Makanya dengan senang hati la AJ membeli. Hahahahaa. Tanpa buang masa bukak, klik dan bayar. So minggu depan kita tunggu ek barangnya sampai. Cissss! Lari bajet AJ!

Tapi takpe, buy 1 free 1. Soooo......

P/s : Tak sabar tunggu kasut!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. klik2 masuk bakul sekali tengok kos pos lebih kurang harga barang,dok la berlapuk kat situ tak check out sampai sudah hahahahha

    ReplyDelete