Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 13 September 2017

Royal Expert - Glow N Win | Pelbagai Hadiah Menarik Untuk Dimenangi!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Royal Expert merupakan nama yang cukup sinonim dengan rangkaian produk pencerahan dan penjagaan kulit. Bertapak kukuh dalam industri barangan kecantikan sejak tahun 2009 lagi, malahan telah mendapat pengiktirafan Malaysia Power Brand Award 2017. Bermula dengan hanya mengeluarkan satu krim pencerahan kulit sahaja, kini Royal Expert telahpun mengembangkan sayapnya dengan membawakan pelbagai rangkaian produk penjagaan kulit untuk lelaki, wanita dan jugak kanak-kanak. Produk Royal Expert bukan sahaja hanya berkemang di Malaysia malahan turut menembusi pasaran Indonesia, India dan USA.

Royal Expert merupakan salah 1 perniagaan e-commerce, so korang boleh mendapatkan produk-produk terbaik dari Royal Expert dengan melayari www.royalexpert.coDari website pun korang boleh dapankan pelbagai maklumat dan juga yang paling terbaru korang boleh memenangi  hadiah menarik yang bernilai RM 88,888 jugak tau. Caranya dengan menyertai contest Glow N Win ni la. Bestkan? Guna produk untuk memperbaiki masalah kulit, dapat join contest lagi!

www.royalexpert.co


Contest Glow N Win ini dianjurkan untuk menghargai pelanggan dan pengguna setia produk ini. Bila sebut pasal contest mesti semua orang teruja kan? AJ sendiri pun teruja sangat sebab hadiah yang ditawarkan sangat-sangat menarik.

Mesti korang tak sabar nak tau apa yang ditawarkan melalui Contest Glow N Win ni kan? Hadiah yang bakal dimenangi ialah :

❀ Pakej percutian ke London selama 5 hari dengan penginapan ditaja sepenuhnya oleh Royal Expert
❀ Elaun pelajaran bernilai RM 5000 setiap 1 (jumlah keseluruhan RM 15K)
❀ Telefon pintar Samsung S8
❀ RM 500 baucer membeli belah AEON
❀ Pakej percutian domestik

Kalau tengok hadiah-hadiah yang ditawarkan, rugi tau kalau tak join. cara untuk melayakkan korang menyertai contest Glow N Win ni pun cukup mudah iaitu :

❀ Beli 1 Royal Expert Advance Formula Brightening Cream daripada wakil penjual sah ataupun Stokis Royal Expert



 http://www.royalexpert.co




❀ Rujuk info yang terdapat pada risalah di dalam kotak
❀ Isi borang dengan melayari website yang dinyatakan dalam risalah tersebut
❀ 2 orang pemenang bertuah akan diumumkan setiap 2 minggu ( 4 pemenang setiap sepanjang 12 bulan)
❀ Seorang pemenang bagi hadiah utama akan diumumkan pada setiap bulan selama 3 bulan berturut.
❀ Seorang pemenang Jackpot akan diumumkan pada hujung kempen ini (2x tiket dengan kemudahan penginapan)

Syarat-syarat penyertaan :

❀ Peserta mesti berusia 18 tahun ke atas
❀ 1 penyertaan dengan setiap pembelian
❀ Tertakluk pada terma & syarat
❀ Pemenang mestilah mengemukakan salinan kad pengenalan atau passport semasa menuntut hadiah daripada HQ Royal Expert

So apa lagi? Layari www.royalexpert.co sekarang!

Haaaaa.. AJ ada lagi 1 berita baik untuk korang tau. Selain daripada menyertai Glow N Win korang boleh ambil peluang untuk menjadi OEW Authorized Dealer dengan hanya bermodalkan RM 780 sahaja! Jangan lepaskan peluang keemasan untuk menambahkan pendapatan.

http://www.royalexpert.co


Sebarang info tau pertanyaan mengenai OEW Authorized Dealer boleh menghubungi :
Tel : +603 56135626
Email : info@oewgroup.com

Jangan lupa follow Royal Expert di media sosial juga tau!
Facebook : Royal Expert Group
Instagram : @royalexpertgroup

P/s : Siapakah yang bertuah itu? Tunggu.....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

1 comment: