Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 9 June 2017

Raya dengan ALTHEA KOREA!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Wahai kaki mekap sekalian, AJ nak share berita baik yang mesti akan buat korang punya adrenalin mengalir pantas... Korang mesti dah biasa dengar pasal Althea Korea, website untuk K-Beauty lovers kan kan kan? Kat sini macam-macam produk khas diterbangkan dari Korea untuk korang semua... Tak payah susah-susah nak gi Korea beli mekap!

Macam semua orang sedia maklum, setiap kali musim perayaan mesti Althea Korea akan keluarkan kotak comel yang sememangnya limited edition... So, bersempena Hari Raya AIdilfitri yang akan datang  ni, kalau korang beli barangan kosmetik korang akan menerima barang korang dalam Althea's Limited Edition Raya Box! AJ kalau shoping dengan Althea Korea, kotak ni merupakan salah satu bende yang AJ paling suka selain daripada produk dalam tu tau. Sebabnya kotak dia memang berkualiti dan boleh dijadikan tempat simpan aksesori ataupun jadikan hiasan pun boleh! Hihihihihii....



Amacam? Cantik tak kotak dia? Rugi tau kalau korang tak shopping mekap raya dengan Althea Korea ni. Lepas tu AJ ade lagi satu berita happy nak share dengan korang jugak.
Althea ada buat giveaway untuk semua orang! Dengan setiap pembelian, korang berpeluang mendapatkan 1 hadiah percuma daripada 9 produk terpilih daripada festival collection untuk Makeup Raya Look korang nanti... Gila taknak hadiah percuma? Dahlah dapat kotak cantik limited edition, dapat lagi 1 produk secara percuma... Memang Althea Korea nak bagi korang raya sakan ni! Apa tunggu lagi? Nak berseri masa raya nanti, inilah masanya.. Jom shopping mekap raya dengan Althea Korea sekarang!
Kalau lambat nanti terlepas pulak nak dapatkan parcel sebelum raya...



AJ pun nak sambung pilih produk-produk mekap yang AJ suka ni, korang pun pilih jugak tau. Nanti jangan lupa share Raya Makeup Look korang tau. Rambang mata weh! Dahlah Althea Korea memang tawarkan harga yang murah dan berpatutan, paling penting original... Terasa macam nak memborong semua pulak! Untung-untung dapat 2-3 Althea's Limited Edition Raya Box tu nanti... Hihihihihih... Tunggu apa lagi??? SERANNNNNNGGGGGGGGG!!!!!!!!

Website : Althea Korea
Facebook : Althea Korea
Instagram : @altheakorea





"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

3 comments:

  1. fuyyoooooo sakan shopping ni.

    ReplyDelete
  2. ada juga tengok2 tapi x penah beli lagi.. nak beli feet peeling.. macam menarik ja..

    ReplyDelete