Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 22 May 2017

Harum Malam dan Moeder Makanan Tambahan Untuk Wanita


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Perempuan ni selain jaga kecantikan luaran, kene juga jaga kecantikan dalaman....
Kecantikan ni kan bersifat universal... So kalau jaga luar je, tak seimbang la jadinya kan??
Jangan tak tau, kecantikan dalaman tu memang penting, tak bolehlah kita yang perempuan ni nak amik mudah....


AJ ni sejak dah berusia awal 30'an ni lagilah perlu jaga kecantikan dalaman ni....
So sekarang ni AJ amalkan pengambilan HARUM MALAM yang merupakan supplemen dalaman yang mewangikan tubuh sepanjang masa...
Rasanya ramai dah tau pasal kebaikan produk Harum Malam ni...


Bagi AJ sendiri produk ni memang bagus... Selain mengharumkan tubuh badan produk ni mampu mengawal keputihan jugak....
AJ dah lama ada masalah ni, kadang bila keputihan tu datang rasa tak yakin nak berurusan dengan orang... Tak selesa okay!
Tapi sejak mengamalkan pengambilan Harum Malam sejak 2 minggu lepas, AJ dah rasa keputihan semakin hari semakin berkurangan...
Bau-bau yang membuatkan kita kurang selesa pun dah takde.... Sape yang ada masalah keputihan mesti tau macam mana tak selesanya kan?


Produk Harum Malam ni banyak kelebihannya antaranya :

✿ Mengatasi masalah keputihan
✿ Menghilangkan kegatalan dan masalah bau di Miss V
✿  Mengetatkan, menegangkan dan merapatkan otot rahim
✿ Memberi tenaga dan kecerdasan
✿  Membuang toksin dalam badan
✿ Melawaskan sistem penghadaman
✿  Melancarkan perjalanan dan kitaran haid
✿ Membuang angin dalam badan
✿ Mengurangkan masalah bau badan
✿ Mengawal berat badan
✿ Mengempiskan perut buncit

Dan banyak lagi kelebihannya terutama untuk wanita yang sudah berkahwin.... Tapi ni tak bermakna anak dara tak boleh amalkan pengambilan Harum Malam ni.. So far, AJ amalkan okay je... 😀

Antara bahan aktif yang digunakan dalam produk Harum Malam ni pulak ialah :

✿Sireh
✿  Buah Tin
✿ Kismis
✿  Madu
✿ Goji
✿ Limau Purut
✿ Pueraria Mirifica
✿ Kayu Serapat
✿ Buah Delima
✿ Manjakani
✿  Pueraria Lobata
✿ Senna

Kesemua bahan ni memang diakui sangat baik untuk kesihatan dan tidak diragui lagi sejak dahulu...

Cara pengambilan produk Harum Malam :

✿  Ambil sebelum sarapan

✿ 2 sudu besar untuk keperluan harian (seeloknya gunakan sudu plastik)

*** Simpan di dalam peti sejuk selepas dibuka dan banyakkan minum air.
jauhkan daripada kanak-kanak


Harga pasaran :

 RM 33 (SM)
RM 39 (SS)
BRD 18 (Brunei)
SGD 18 (Singapura)
Lagi 1 produk pula ialah MOEDER, susu perkembangan terbaik untuk Ibu Mengandung dan Bayi...
Produk ini sesuai digunakan untuk wanita hamil, untuk bayi di dalam kandungan dan juga untuk ibu menyusu...
Kiranya produk ni bagus untuk "milk booster"...
Disebabkan AJ belum berkahwin, susu ni AJ bagi dekat sepupu je... Dia pun tengah menyusukan baby...
Baru ni pulak dia cakap susu dia mula berkurangan dan Moeder pulak memang membantu dalam meningkat susu ibu...
 Alhamdulillah, semoga bertambah meriah susu dengan Moeder...


Kebaikan Moeder :

Untuk Wanita Hamil
✿  Menguatkan kandungan
✿ Memberi tenaga ketika proses bersalin
✿ Mencegah sakit pinggang dan tulang belakang
✿ Meningkatkan daya tubuh, stamina serta tenaga sepanjang kehamilan
✿ Mencantikkan kulit ibu hamil

Untuk Kandungan/Bayi
✿ Membantu memutuhkan kulit bayi
✿ Membantu menguatkan sistem paru-paru bayi
✿ Menguramgkan risiko jaundis
✿ Membantu kecergasan otak bayi

Untuk ibu menyusu
✿ Memberi tenaga
✿ Memperbanyak dan memekatkan produksi susu
✿ Membantu menghilangkan seluliy kesan kehamilan
✿ Membantu merawat luka dalaman ketika bersalin
✿ Memcegah penambahan berat badan, mencerah dan melembabkan kulit



Bahan aktif dalam Moeder :

✿ Susu Kambing
✿ Ekstrak tomato
✿ Habatussauda
✿ Madu
✿ Ekstrak Anggur
✿ Lutein
✿ Bird Nest
✿ Seaweed
✿ Buah Tin
✿ Kurma
✿ Gam Arab
dan banyak lagi....

Harga Pasaran :

RM 159 (SM)
RM 169 (SS)
 
Banyakkan khasiat dan kelebihan yang terdapat dalam Moeder ni?

Nak tau lebih lanjut mengenai kedua-dua produk ni korang boleh tengok antara testimoni yang AJ selitkan dibawah : 


 
Image may contain: 2 people, people smiling
 

 

 Kalau korang berminat nak dapatkan produk ni korang boleh dapatkan info di bawah :

Millennial Gen Sdn Bhd

Alamat :
11G, Jalan Keluli AL7/AL,
Pusat Perniagaan Bukit Raja, Section 7,
40000 Shah Alam, Selangor.

Tel :
010-404 2769
03-3358 5344

Website :

Facebook :

Instagram :
@harum_malam_hq (Harum Malam)


Harapnya produk ni dapat bagi manfaat kat korang jugak okay!

P/s : Cantik luar, cantik dalam, cantik dengar sini....
Tetibe teringat lagu Altimet!




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. Ada ternampak dua produk ni, dan berminat. Will research more before buying, especially Moeder sebab saya sangat risau bila naik kerja nanti, susu ibu berkurangan. Maybe it can helps.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. suka harum malam tu mmg sedap dan berkhasiat.

    ReplyDelete