Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 21 April 2017

Balik Kepada Realiti!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

 Setelah sekian lama tak berupdate, akhirnya arini blog kesayangan hamba ni berupdate juaaaa.......
Maaflah AJ agak busy sikit kebelakangan ni, banyak bende nak buat dan juga AJ busy bercuti....
Sepanjang minggu lepas pulak AJ bercuti kat negara kegemaran AJ.. Thailand! Hehehehhehee....
Tak tau la kenapa dalam banyak-banyak negara, Thailand jugak yang menjadi pilihan....
Destinasi AJ kali ni, ke Koh Lanta sebuah pulau yang belum betul-betul komersil kat sana....
Tapi, yang tu nanti AJ cerita dalam entri lain ek....


Sekarang ni AJ tengah amik mood nak menulis blog... Yelah, dekat 2 minggu lebih jari jemari tak menari atas papan kekunci....
Kekok jugak rasanya... Sebenarnya banyak bende yang AJ nak cerita tau...
Pasal produk kesihatan yang AJ tengah cuba sekarang, Buffet Ramadhan yang AJ sempat pegi sebelum cuti aritu, lepas tu facial treatment yang AJ buat lepas balik Thailand tu...
Yelah kulit AJ kali ni sunburn teruk gila babas punya.... Abis menggelupas belakang, kaki dan tangan kakak...
Makanya bertabah je la....

Oh ya, malam ni AJ ade Anuual Dinner.. Temanya Rock Star..
Tak tau la macam mana nak rock malam kang... Hahahahhahaha....
Sepatutnya AJ ade MUA yang mekapkan.,.. Tapi last minute pulak dia cancel sebab tersalah tengok date..
Takpelah, takde rezeki AJ nak dapat sentuhan dia... So AJ decide mekap sendiri je la....
Nak mekap macam mana ek? Hurmmm... Nanti kakak fikir!

 Baju pulak AJ beli kat bundle je... Kebetulan pulak aritu ade terjumpa baju yang sesuai, sambar je terus...
AJ tak kisah pun pakai baju bundle... Asal selesa dah lah...
Agaknya, dapat ke tak AJ pertahankan gelaran Best Dress untuk tahun ketiga ni? Hehehehhe....

So okaylah, AJ nak sambung keje sekejap.... Nanti AJ story lagi tau...

P/s : Kakak celaru arini!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

1 comment:

  1. Wahhhhh menarik juga tu tema rock sta hehe.
    saya singgah dan follow blog ni ya.
    jemput melawat blog saya jika berkelapangan :)

    ReplyDelete