Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 14 March 2017

I-Sihat Premium Berry - Sihat di Dalam, Cantik diluar!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Susu kambing merupakan susu yang banyak memberikan manfaat kepada tubuh badan kita...
Selain tubuh badan, ianya juga sangat baik untuk kesihatan kulit....
Tapiiiiii.. Yang AJ tak tahannya susu kambing selalunya ada rasa hamis dan agak hanyir...
Tu yang buat AJ tak mampu nak telan.... Rase melekat hamis dia kat tekak!

Baru ni AJ ada cuba 1 produk berasaskan susu kambing I-Sihat Premium Berry untuk sihat di dalam, cantik diluar....
Apa yang membuat AJ tertarik dengan produk ni?
Ianya merupakan minuman kolagen dengan 15 bahan aktif semulajadi terbaik dan terpilih dari seluruh dunia....
Perempuan, kalau dengar pasal cantik memang sukalah kan... AJ tak terkecuali! 😃😃😃



Mula-mula nak rasa tu AJ cuak jugaklah, takut tak mampu diterima tekak..
Tapi Alhamdulillah  I-Sihat Premium Berry, kena dengan tekak AJ....
Selain rasa susu kambing yang tak hamis, Premium Berry ni ada rasa-rasa strawberry sikit...
Sedap dan warnanya juga putih-putih pink je....

15 bahan aktif yang terdapat di dalam I-Sihat Premium Berry

⭑Applephenon ⭑ekstrak bunga sakura ⭑astaxanthin ⭑kolagen ⭑buah strawberi ⭑buah beri ⭑badam ⭑kismis ⭑habbatus sauda ⭑buah tiin ⭑delima ⭑saffron ⭑kurma ⭑madu ⭑susu kambing



Kebaikan yang terdapat dalam I-Sihat premium Berry

✦ kandungan Vitamin C untuk membantu mencantikkan wajah dan meningkatkan ketahanan tubuh

✦ Antosain dan antioksidan dari ektrak beri mampu membantu menajamkan penglihatan, melindungi dari penyakit jantung dan mengelakkan kanser

✦ Kolagen membantu memperbaiki masalah kulit dan rambut serta menjadikan kulit lebih anjal serta anti penuaan

✦ Melatonin yang tinggi dari ektrak sakura membantu mencerah, melembabkan kulit serta merawatkulit kusam

✦ Ekstrak Applephenon membantu mengurangkan pigmentasi kulit, mencerah serta mampu mengurangkan kolestrol LDL

✦ Astaxathin melindungi kult dari sinaran U serta mampu merawat ekzema dan dermatitis serta bersifat anti-fungal.

Cara minum I-Sihat Premium Berry

Dalam kotak tu ada 20 sachet, setiap 1 sachet tu ada 25grams...
Boleh  diminum 2 kali sehari : Pagi (sebelum breakfast) dan Malam (sebelum tidur)

Cara nak bancuh I-Sihat Premium Berry ni senang je :
Amik 1 sachet dan tuangkan dalam setengah cawan air kira-kira 200ml...
Jangan gunakan air yang terlalu panas tau, ianya boleh mengurangkan khasiat susu tu nanti....
Seeloknya gunakan air suam sahaja....
I-Sihat Premium Berry ni senang larut dalam air tau....

Kalau nak lagi senang, tengok je video AJ ni...



Selain dari I-Sihat Premium Berry, susu kambing ini turut didatangkan dalam 2 perisa lain iaitu :



✿ I-Sihat Susu Kambing Asli 
Susu kambing ASLI tanpa gula tambahan, organik, tanpa bau hamis, lemak berkrim. 

✿ I-Sihat Vachoc 10
Vachoc Plus 10 amat baik untuk minda kerana mengandungi buah zaitun, buah tiin, buah delima, kurma, kismis, badam, manna, saffron, habbatus sauda dan ginkgo biloba.

Untuk pengetahuan korang, semua produk susu kambing I-Sihat ni sesuai diminum oleh semua peringkat umur, lelaki dan juga wanita.....
Kalau ada cik abang yang nak minum Premium Berry pun boleh tau!


Harga Pasaran :

I-Sihat Premium Berry - RM 55
I-Sihat Susu kambing Asli - RM 45
I-Sihat Vachoc 10 - RM 45

Kalau korang nak dapatkan dan cuba sendiri produk-produk susu kambing I-Sihat boleh layari laman sesawang di bawah :

Website: www.isihat.com.my
Careline: 019-2020 911
FB: I-Sihat Susu Kambing HQ
IG: @isihat_susukambing_hq


So apa tunggu lagi, cubalah sendiri...
AJ pasti korang SEKALI CUBA PASTI NAK LAGI!


P/s : Best gile!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

7 comments:

  1. Fuh.. Video mantap ayue.. Teringin nak minum...

    ReplyDelete
  2. sesuai sangat la dengan awak ye,tuk kecantikan hehehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Taklah kak...
      Hehheheh... Makin sihat...

      Delete
  4. delicious and healthy way to stay pretty.... me love isihat....
    wasap 0182234045 tuk area kuala pilah.....

    ReplyDelete
  5. sedap memang sedap.. tiap2 hari mesti minum.. nak lebih tenaga minum vachoc.. risau kulit kusam minum Premium Berry.. Makan bijirin sarapan pagi dengan i-Sihat perisa asli..

    Nak rasa kesedapan i-Sihat?? meh contact 019-3201012 (agent i-Sihat Penang)

    ReplyDelete