Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 2 February 2017

Ceritera Santai AJ..


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA  

Masih mood bercuti ke korang??
Cuti panjang! Yeahhhh...
Sape tak suka kan??? AJ suka sangat sampai masuk keje ari Selasa dengan arini lemau je... Hahahahhaha....
Jumaat aritu ofis AJ bagi half day.. Pastu Selasa pulak AJ tak amik cuti....
Sayang kot nak amik cuti, lagipun datang ofis pun ok je.. Tak banyak keje sangat since ramai yang still bercuti....
Rugi je kalau nak amik cuti tanpa sebab... Lagipun nak simpan cuti, April AJ ada plan nak amik cuti bersalin... Eh! Cuti panjang... 😜😜😜

Cuti-cuti panjang ni, AJ tak kemana pun...
Hari Sabtu lepas AJ ada photoshoot dengan Kaio Studio, tapi pasal photoshoot tu nanti AJ cerita...
Ini entri santai je.. Amik mood menulis kata orang....
 Tapiii.... Okaylah AJ belanja sekeping gambar photoshoot aritu... !

Ni kire gambar paling gojes la ni...
Ntah! AJ suka sangat gambar ni tau..

Ikutkan family AJ ajak balik kampung, tapi memandangkan AJ ade keje lain nak buat makanya kene tinggallah!
Sadis tau... Hahahhaha...
Tapi takpe, ni bukan first time AJ kene tinggal... Dah selalu sangat sebab selalunya jadual AJ bertindih....
Kalau takde hal yang urgent kat kampung tu, AJ okay je kene tinggal.....
 Hahahhaa.. Tapi kalau penting AJ akan cuba reschedule ataupun cancelled la plan lain AJ....
Yup, in certain situation kene pakai ayat Family First! 😍

Hari-hari yang lain AJ banyak habiskan masa keluar makan dan melepak dengan kawan-kawan....
Yelah dah takde orang kat rumah, panjanglah sikit langkahnya...
Semalam orang KL cuti... So AJ pergi berkaraoke dengan Razi dan Aznan geng #kelabbloggerbenashaari...
Plan asal konon pukul 11 pagi... Penyudahnya bangun pun dah tengah hari rembang! Hahahahha....

Memula amik 2 jam je... Pastu tambah sejam kononnya, rupanya Mr.JR yang join lepas dia blaik keje gi tambah lagi sejam....
Hambik kau! 4 jam melalak.. Dah bukan tahap menyanyi dah kitorang ni....


Macam-macam lagu keluar... Kalau sape sempat tengok IG live AJ semalam, taulah camne perangainya kitorang bertiga + satu tu....
Kenapa + satu? Sebab Mr.JR bukannya menyanyi pun.. Chait!
Kalau ade yang rasa nak tengok video live kitorang nyanyi kan.... Gi cari kat FB AJ....
Hehheheh...

Dah habis 4 jam karaoke, kami pegi makan kat D'Pallet, Langat....


Episod karaoke belum berakhir rupanya.. Sambung pulak 2-3 lagu kat situ.. Hahahhahaha...
Macam-macam hal....
Disebabkan dah seronok sangat cuti, pagi tadi pukul 4 baru mata AJ terlelap.. Nyaris lambat bangun...
Hahahhahahahaha..

Okaylah, habis membebel.... Nanti AJ sambung lagi...
Bye!

P/s : Kalau karok kan, sedap tak sedap belakang kira...
Hahahhaha...!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

1 comment: