Click to Follow...

Wednesday, 15 February 2017

Aureline Perfection Skin Serum With Gold24K, Serum Terbaik Dalam 1 Botol


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

 Sekarang ni AJ pakai Aureline Perfection Skin Serum With Gold24K, serum terbaik dalam 1 botol....
Nak tau kenapa AJ cakap serum ni serum terbaik?


Aureline serum ni ada dwifungsi yang bertindak untuk merawat dan mengekalkan keremajaan kulit kita...
AJ ni dah 3 series, so bab-bab merawat kulit ni memang AJ titikberatkan....
Lagi 1, AJ selalu sibuk so serum pelbagai fungsi ni memang 1 pilihan yang tepat buat AJ....
Kalau AJ nak travel pun senang.. Bawa 1 botol Aureline Perfection Skin Serum With Gold24K je dah cukup sebab ianya merangkumi formula 5 dalam 1 berfungsi sebagai :

▸krim siang
▸krim malam
▸moisturiser
▸toner
▸sunblock

Tak payah la nak bawak banyak-banyak krim kan.... Jimat dan mudah!

Kelebihan dan Fungsi Aureline Perfection Skin Serum With Gold24K

Banyak kelebihan serum ni tau, selain untuk mencantikkan dan merawat kulit wajah ianya juga berfungsi dan bertindak seperti di bawah :

▸Anti Penuaan
▸Anti Kedutan
▸Anti Jerawat
▸Menghapuskan cela dan parut di wajah serta menjadikan kulit tampak lebih segar
▸Menghilangkan Jeragat
▸ Menghilangkan Parut
▸Merawat masalah kulit berminyak
▸Menjadikan tona kulit lebih sekata
▸Menganjalkan kulit muka serta menjadikan kulit lebih berseri
▸➕➕➕ GOLD 24K
▸➕➕➕ SPF 35 untuk melindungi kulit dari sinar UV

 Semua kelebihan serum dan fungsi kat atas ni pasti jadi idaman setiap wanita kan? Siapa yang tak nak kulit cantik...
Baik yang muda, yang tua semua nak cantik....

Aureline Perfection Skin Serum With Gold24K juga diperbuat dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Arbutin, Vitamin C, Ekstrak Lemon dan Witch Hazel yang sememangnya terbukti sangat efisien dalam perawatan kulit ditambah dengan Emas 24 karat bagi mendapatkan fungsi perawatan yang lebih cepat dan berkesan...


Kenapa dan Kelebihan Emas 24 Karat (Gold24K)

Emas diketahui sebagai hasil bumi yang sangat bernilai dan telah digunakan sebagai bahan penjagaan kulit sejak beribu tahun lagi....
Zaman nenek moyang kita pun dah guna emas untuk cantik...
Ratu Cleopatra contohnya antara insan yang menggunakan emas sebagai sumber kecantikan kerana emas itu sendiri sangat berkesan untuk perawatan kulit....

Sifat antioksidan yang sangat tinggi dalam emas boleh memberikan kesan yang mampu mengurangkan keradangan, selain itu emas juga mampu :

▸Melancarkan peredaran darah
▸Antibakteria yang mampu mencegah bakteria pada kulit
▸Memulihkan sel-sel kulit kita

Di negara Barat pula, ramai wanita yang telah menggunakan emas sebagai produk rawatan mewah dan eksklusif....
Produk-produk yang berasakan emas seperti masker dan krim banyak digunakan di  spa-spa dan menjadi lambang rawatan kosmetik yang mewah dengan harga yang sangat mahal...
Dari situ pun kita dah tau kan yang emas ni memang sangat bagus untuk kecantikan kulit..

Cara pengunaan Aureline Perfection Skin Serum With Gold24K

Selepas membersihkan kulit wajah, gunakan 1 atau 2 picit serum dan calitkan serta ratakan pada keseluruhan muka termasuk bahagian leher...
Gunakan 2 kali sehari waktu pagi dan malam..


Kalau macam AJ, 1 picit je pun dah cukup...
Best sangat serum ni sebab ianya tak melekit dan juga cepat menyerap dalam kulit...
Lepas AJ sapukan Aureline Perfection Skin Serum With Gold24K AJ dapat kesan glowing serta merta...

Cepat menyerap dan instant glowing!
Kulit wajah pun jadi semakin lembut dan tekstur kulit AJ jadi semakin baik....
Pori-pori yang terbuka pun semakin berkurangan....
Korang boleh tengok kat bawah ni gambar sebelum dan selepas AJ gunakan Aureline Perfection Skin Serum With Gold24K...


Nak tengok lagi testimoni?




Macam mana nak dapatkan Aureline Perfection Skin Serum With Gold24K??

Korang boleh hubungi Aureline Marketing untuk sebarang info atau pertanyaan lanjut :

☎ : 010-900 3065📧 : aurelinemarketing@gmail.comFB : Aureline Golden Perfection SerumIG : aureline_beauticare

Your right things...
For your ugly skin...

Yup, buat pilihan yang tepat untuk merawat kulit...
AJ pilih Aureline Perfection Skin Serum With Gold24K!

P/s : Bile cantik, barulah kite lebih yakin...




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment