Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 18 January 2017

Sesi Sumbang Suara di K Song Family KTV, Klang Parade!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Jumaat lepas keje last week, AJ pegi sesi sumbang suara di K Song Family KTV, Klang Parade dengan beberapa orang geng blogger iaitu Wendy, Neyra, Norfa, Rawlins, Nadia, Syafiera, Athirah, ss dan Carol....
Memang riuh K Song tu dengan kedatangan kami....Kalau korang kenal AJ, bab menyanyi ni AJ memang nombor 1...
Suara sedap ke tak, belakang kira.. Hahahahha....
Kalau suara kakak lemak merdu, dah jadi penyanyi dah...
Disebabkan suara pun sekadar di pinggiran, pusat karaoke la tempat AJ menyumbangkan suara....


Sini dikategorikan sebagai pusat karaoke keluarga, takde masalah kalau korang nak bawak anak-anak masuk sekali...
Yang penting boleh behave... Masa datang aritu pun ada blogger yang bawak anak-anak... Hihihiihi... 

Kredit : Rawlins
K Song Family KTV, menyediakan beberapa jenis bilik karaoke mengikut jumlah kehadiran dan juga bajet korang....
Bilik-bilik yang disediakan kat sini selesa dan bersih....


Masa kat sana kami diberikan bilik VVIP...
Bilik ni memang besar... Boleh memuatkan sehingga 35 orang... Luas gila!
Dilengkapi dengan tandas di dalam bilik dan jugak 3 screen TV, mic pun tak kedekut so takde isu rebut mic pun kat sini... 😆😅
Kalau kata nak buat sambutan hari lahir dengan keluarga dan rakan-rakan pun puas hati dengan keluasan dan keselesaan bilik karaoke dia....


Pakej bilik VVIP kami ni didatangkan dengan snack dan juga minuman....
Kami dihidangkan dengan 3 tower air Lemonade dan air suam dengan kudap-kudapan ringan....
Ada kentang goreng, nugget, sosej dan keropok....
So sambil tengok dan tunggu turn nak nyanyi tu, takdelah tekak kosong ngan perut lapar....
Tapi kalau seorang AJ pegi karaoke, dia dah tak pandang dah makanan tu selalunya... Hahahhahahaha......


K Song Family KTV, menawarkan pelbagai promosi setiap bulan....
Ada promosi untuk wanita, member day, promosi tengah malam dan sebagainya...
Setiap promosi menawarkan potongan harga ataupun makanan dan minuman secara percuma...
Sambil release tension menyanyi sakan, boleh jimat poket jugak kan... Hehehhehehe....




Dari segi kualiti audio dengan senarai lagu pilihan, AJ boleh katakan kat sini okay sangat....
Audio tak pecah, nak pilih lagu pun tak susah sebab monitor kecik untuk pilih tu pun user friendly....
Cuma kalau ada remote mesti lagi best! Hehehhehe... Demand eh! 😜 
Lagu-lagu kat situ pun up-to-date, takdelah korang kene layan lagu 80an, 90an je...
Genre lagu pun banyak.... Rock, dangdut, balada semualah ade kat sini...

Okay cerita pasal sesi sumbang suara di K Song Family KTV, Klang Parade ni kan macam-macam ragam dan gaya yang blogger-blogger ni tunjuk...
Ada yang macam dah buat konsert.. Masing-masing pun sporting, so takdelah rasa segan sangat bila suara kita tak merdu....
AJ abis semua lagu AJ duk layan... Sampai lagu hindustan pun AJ belasah...
Dangdut? Tak payah cite la.... Favourite! Hahahahaha....
 Sampai si Wendy pun terpengaruh layan lagu Perawan atau Janda tau! Hahahahhaa....
 Malam tu memang gamat, riuh rendah dan huru hara...


Huru hara kami cover Perawan atau Janda ni!
Tapi siapa kisah... Karaoke mean to be fun! 😂

Mak budak pun berubah imej... Hahahhahaha...
So far memang we enjoyed the night.... Tak terasa 3 jam berlalu....
Tau-tau suara dah serak dah... Hehehehehehe....

So lain kali kalau terasa nak berkaraoke, singgahlah kat di K Song Family KTV, Klang Parade!

Untuk maklumat lanjut tentang sebarang promosi semasa ataupun aktiviti yang dianjurkan olek K Song Family KTV boleh rujuk maklumat yang tertera di bawah : 

Facebook :

Alamat :
Lot 5F.20-23, Level 5, Klang Parade,
No.2112, KM2, Jalan Meru,
41050 Klang, Selangor Darul Ehsan.

Lokasi :
Here WeGO! (Maps)
 
Waktu operasi :
10 pagi hingga 3 pagi (setiap hari)

No. Tel :
03-3359 6303
 
P/s : Salah satu cara AJ release tension... KARAOKE!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. Wahh menariknyaa...boleh release tension kan

    ReplyDelete
  2. lama dah tak karok.. hahaha.. bila nak lepas gian ni tak tau la.. baby kecik lagi kang terkezut dengan mama dia karok.. hahahhah

    ReplyDelete