Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 6 January 2017

Beli Tapestry Murah!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

 Sebenarnya AJ beli tapestry ni bulan lepas....
Dah lama dah AJ duk intai-intai tapestrty ni, tapi harga dia.....
Fuhhhh.. Boleh tahan mahal jugak...

Lepas tu AJ ada survey-survey jugak kat mana-mana IG shop... Tapi kalau takde RM60 ke atas tu susah jugak nak cari....
Dalam duk survey tu sorang blogger suggest AJ tengok kat Lazada!

Image may contain: 1 person, close-up

Tengok punya tengok, AJ nampak banyak pilihan tapestry dengan harga yang murah dekat Lazada tu...
Corak pun macam-macam....
AJ beli aritu tak sampai RM 50 pun.....
Masa AJ beli tu ada lagi diskaun tambahan 15% dari harga yang siap diskaun.....
Double diskaun AJ dapat...

So kalau korang nak dapatkan tapestry macam AJ dengan harga yang murah, boleh klik bawah ni je.....
Banyak pilihan menarik.... AJ pun gaji nanti nak beli lagi...
Sajalah buat tambah koleksi... hehehehheheheh....





Selain jadikan background, boleh buat cadar dan hang kat wall rumah...
Nampak cantik dan unik.....

P/s : Nak beli lagi!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. cantik kan...tgh hot skank benda ni :)



    jom join 1st giveaway MG kat blog baru!
    http://perempuanrongak.blogspot.my/2017/01/1st-giveaway-nak-bagi-shampoo-santan.html

    ReplyDelete
  2. Terus rasa nak terjah Lazada ^_^

    ReplyDelete