Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 29 December 2016

10 Produk Pilihan AJ Dari Ezbuy.my!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA  

Arini AJ nak share dengan korang 10 produk pilihan AJ dari Ezbuy.my..
Sebelum tu korang penah dengar tak pasal Ezbuy????
Haaaa... kalau nak tau dengan Ezbuy korang boleh dapatkan barangan dari laman web Taobao dengan mudah..
Tak payah susah payah nak kira currency dan juga translate bahasa...
Membeli belah dengan Ezbuy je, segalanya jadi mudah hanya di hujung jari....

Kalau ada yang belum mendaftar jom daftar...
Mudah je klik  http://bit.ly/ayuejean dan dapatkan RM 15 shopping voucher....


Kalau ikutkan hati, banyak sebenarnya yang AJ suka kat Ezbuy, tapi sekarang ni AJ nak senaraikan 10 produk sahaja....
Nak tau tak apa 10 produk pilihan AJ?

1. Retro 50s Dress - RM 35.86

Haaaaa... Kalau siapa yang betul-betul kenal AJ mesti dah sedia maklum, AJ ni memang penggemar dress....
Lagi kembang dress tu lagi AJ suka....
So retro dress ni memang jadi pilihan AJ! Dipadankan pula dengan sehelai jacket untuk lebih elegan...




2. Jacket - RM 65.52


Tak lengkap rasanya sepasang dress tanpa padanan sepatu yang sesuai kan?
Untuk melengkapkan gaya feminin, AJ padankan dress yang cantik ni dengan pump yang comel ni...

3. Sexy Stiletto - RM 51.72



Aksesori juga banyak memainkan peranan penting dalam penampilan...
Dengan aksesori juga kita mampu kelihat mewah dan bergaya...
AJ sukakan aksesori yang bermotifkan mutiara...
Ianya sesuai untuk pelbagai gaya seperti moden, klasik dan juga sophisticated..





 

5. Long Pearl Earrings - RM 9.38



6. Pearl Ring - RM 7.24





8. Elegant Handbag - RM 43.45


Jangan lupa curi perhatian dengan tas tangan yang menarik dan elegan juga okay....

Dalam banyak-banyak benda di Ezbuy kan, AJ paling tertarik dengan variasi dress yang boleh disesuaikan dengan pelbagai acara....
Ade midi dress, mini dress dan ada juga dress yang sesuai dipakai oleh wanita muslimah..
Kalau korang nak tengok koleksi-koleksi dress yang menarik dan berkualiti, boleh klik sini...
Mesti rambang mata!

Selain itu terdapat juga pelbagai barangan lain yang menarik boleh didapati di Ezbuy antaranya kasut sukan yang sesuai dibawa kemana sahaja....
AJ pun kerap travel, jadi AJ perlukan sepasang kasut yang boleh memudahkan perjalanan..
Pilihan AJ seterusnya ialah :

9. Breathable Sport Shoes - RM 17.79


Kasut ni memang ringan dan material mesh dia membuatkan kasut ni ada ventilation yang baik...
Kaki pun tak berpeluh... Nak berjalan lama-lama pun selesa...

AJ ada bela kucing kan?
So produk seterusnya yang menjadi pilihan AJ semestinya untuk si comel AJ...
Banyak sangat pilihan yang ada sampai AJ tak tau nak pilih yang mana...
Akhirnya AJ pilih yang kat bawah ni.. Memang lena si bulus tidur kalau macam ni..

10. Pet Bedding - RM 35.90 (Large)



Okay kalau korang membeli barangan secara online, mesti korang risau pasal kos penghantaran kan?
Kadang-kadang kos penhantaran lebih banyak daripada kos barangan belian...
Di Ezbuy korang boleh pilih untuk melakukan penghantaran dengan PRIME....

Apa itu PRIME?

PRIME ialah 1 khidmat penghantaran dimana korang hanya perlu membayar sebanyak RM 8.80 sahaja untuk kos menhantar barangan yang korang beli...
Bayangkan 10 barangan pilihan AJ ni hanya perlu tambahan RM 8.80 sahaja untuk kos penghantaran...
Selalunya kos penghantaran bergantung pada kuantiti dan berat barangan yang kita beli...
So makin banyak kita mambeli, makin tinggi kos penghantaran...

Jadi korang boleh pilih sahaja PRIME! Jimat dan mudah...
Tak payah pening kepala nak fikir tentang kos penghantaran..
Nak tau lebih lanjut mengenai PRIME korang boleh rujuk disini : PRIME


So apa tunggu lagi???
Cepat klik ezbuy.my untuk pengalaman membeli belah secara online yang  menakjubkan...
AJ gerenti korang takkan menyesal...
Ehemm... Sekarang hujung tahun kan? Mesti ramai dah dapat bonus...
Apa tunggu lagi? Jom shopping!
Jangan lupa tengok sekali 10 produk pilihan AJ dari Ezbuy tau!

Last sekali, AJ nak bagi korang diskaun lagi 50% untuk pelbagai barangan di Ezbuy...
Suka tak??? 50% tu...

 Klik sini untuk diskaun 50%


Okaylah, lelaju pegi Ezbuy.my...
New year, new resolution, new you!

P/s : Rambang mata!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment