Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 15 November 2016

Order Kek Online di Junandus...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sekarang ni semuanya dihujung jari, sampaikan nak beli kek pun pakai online je tau...
Kisahnya last week birthday Boss AJ, so kitorang buat plan nak surprise kan dia...
Dulu ade kedai kek kat building ofis AJ ni, tapi sekarang dah takde...
So kene la cari online... Mulanya nak beli kat website florist yang ada provide kek tu..
Tapi harga pulak agak mahal... So cari punya cari kawan AJ terjumpa 1 website yang ada jual kek...
Actually AJ tak penah dengar pun pasal website tu tapi disebabkan dia ade provide Cash On Delivery (COD) kitaorang berani la cuba...
Kalau tak sampai pun takdelah ralat sangat kan since takde deposit pape.. =D
Lepas tu kek yang ada pun, banyak pilihan dan harganya jugak murah...Yang paling penting takde alkohol dan lard....

http://www.junandus.com.my/wp-content/uploads/2014/10/FB-Logo.jpg

Junandus website hasil carian google....
Pilihan kek yang ada memang banyak...
Bukan kek je, coklat dan cookies pun ada....
Kat sini konsep dia macam SR la... Nak whole cake boleh, nak slice lain-lain pun boleh..
Yang paling best, nak setengah KG punya kek pun ada...
Mana lagi nak jumpe website yang macam ni kan?

Lepas tengok-tengok variasi yang ada, kami pilih Hazelnut Chocolate Crepe Cake...


Sliced_Hazelnut Chocolate Mille Crepe

Rasa dia memang seriously sedap!
Tak manis sangat, memang just nice je...
Semua kawan-kawan kat ofis ni puji dan tanya mana kitorang beli kek...
Harga untuk sebiji kek 1 KG, kad kecik dan penghantaran hanya RM100.70 je tau!
Murah gile kot....

Lagi 1 AJ nak puji sikit customer service diorang.. memang A..
Mulanya plan asal nak surprise Birthday Boss AJ awal sehari, tapi disebabkan hal tertentu ditunda kepada actual date..
Masa AJ call tu, diorang check status kek dan terus postponed date...
Kalau kek kita order tu dah siap, diorang akan hantar alert SMS...
So kita tau progress kek kita...


Masa hari delivery tu pulak, AJ call minta awalkan sikit waktu penghantaran, Alhamdulillah diorang cepat je arranged kan rider hantar pada waktu yang AJ nak....

So kalau korang ada plan nak surprise kan insan tersayang dengan kek, korang boleh terus ke :

Website : http://www.junandus.com.my/

AJ jamin korang berpuas hati...
Lepas ni memang AJ beli kek dari diorang je kot....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

5 comments:

  1. eh, sama laaa...first time dengar nama dia...tapi kalau kek sedap, next time boleh la consider dorang plak

    ReplyDelete
  2. yumm yumm dapnya. boleh try ni. ;D

    ReplyDelete
  3. wah..murahnya..siap delivery..:)

    ReplyDelete