Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 25 October 2016

Sedih....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA  

Sedih....  I wish things could be better...
I just need someone to listen... Just listen.....


Semalam macam-macam hal jadi....
  Dari pagi sampailah ke malam, nasib AJ tak berapa baik......
Kemuncaknya, bila barang review dan giveaway hilang.....
Mungkin silap AJ jugak... AJ agree despatch Skynet tu letak dalam peti surat...
Selalu memang tak penah barang AJ hilang... Tapi semalam, barang tu hilang...
AJ tak kisah kalau barang personal yang AJ beli sendiri...
Ni barang dari client...
So AJ dah email client tu dan amik tanggungjawab bayar balik ganti rugi atas barang-barang tu...
Yelah, sebagai blogger AJ kene bertanggungjawab atas barang-barang yang AJ dah setuju nak terima..
Lagipun ni silap AJ sendiri... =(

Malam tadi memang AJ dah tak boleh nak bertahan...
Gugur jugak airmata yang AJ tahan dari pagi...
Takpe, mungkin Allah nak uji...

P/s : Not a good day for me...
Semoga hari ini lebih baik...



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. jgn sedih2 AJ ada rahmat semua tu terjadi... byk sabar yer:)

    ReplyDelete
  2. Moga ada rezeki yang lebih baik untuk AJ.

    ReplyDelete
  3. ....sabar beb..apa-apa nak share just PM aku eh! <3

    ReplyDelete