Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 4 October 2016

Perempuan Dan Mekap!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA  

Perempuan dan mekap... Memang tak dapat dipisahkan...
Sekasar mana pun dia, mesti ada 1 atau 2 alat mekap...
Tipulah kalau sebatang lip gloss pun takde kan....

AJ? Tak ingatlah tabiat suka mekap ni datang dari mana...
Yang AJ tau seawal umur 4-5 tahun dah duk bersolek....
Habis lipstick mak AJ kerjakan... Hahahhahahhaha....
Kalau kat kawasan setinggan dan flat tu, orang tau dah anak siapa....
Anak siapa?? Anak DIN la! Hahahhahahhaa.....

Tabiat bermekap ni sampai ke besar panjang dibawanya....
Walaupun most of the time AJ rasa muka ni polos je sebab malas nak bermekap...
Tapi entah, mekap tu dah jadi macam makanan...
Ada je nak dibelinya walaupun kadang tu tak pakai sangat pun.. =D

Kelmarin duk kemas-kemas barang mekap..
Barulah AJ nampak sebenarnya banyak jugak koleksi mekap AJ....
Tu pun baru sebahagian yang AJ keluarkan....
Fuhhhh...



So conclusion nya?
Perempuan dan mekap memang berpisah tiada..
Lagi-lagi Seorang Ayue!

P/s : Tu semua termasuk hadiah, barang review dan TER beli!
Hahahahhaah...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. Replies
    1. Hahahahahah... Menang membeli je kak..
      Mau tak berduyun barang mekap...

      Delete