Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 19 October 2016

Brace 8 Slimming & Whitening, Kemam Je Kurus!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Arini AJ nak kenalkan korang dengan 1 produk keluaran Brace Beaute iaitu Brace 8 Slimming & Whitening... Dengan mengamalkan produk ni kan, korang boleh maintain kurus tau!
Selain kurus, kulit pun boleh jadi putih.....
Produk Brace 8 Slimming & Whitening ni ialah produk 2 in 1...
Memang bagus untuk korang yang mementingkan penjagaan bentuk tubuh badan dan kecantikan kulit....
Nak cantik bukan luaran je... Dalaman pun kene sama jaga jugak... =D
Barulah betul orang kata cantik luar, cantik dalam...



Meh sini AJ cerita lagi serba sedikit kandungan bahan aktif dan cara penggunaan Brace 8...
tak susah pun.. Kemam je, kurus!


Kandungan Brace 8 Slimming & Whitening

1. Collagen

· Mempercepatkan kadar penyembuhan kulit mati
· Memperbarui sel kulit
· Melembutkan kulit

2. Teh Hijau

· Menurunkan kadar kolestrol dalam darah
· Anti Oksidan dan awet muda
· Merangsang penurunan dan membakar lemak secara semulajadi 

3. Garcinia Combogia

· Merawat masalah perut buncit 
· Menghilangkan pembentukan lemak asid (lipid synthesis) 


4. Hoodia

· Memperbaiki metablisma tubuh badan
· Membantu mengawal selera makan

5. Guarana

· Sebagai suplemen untuk menu diet menurunkan berat badan.
· Meningkatkan stamina dan tenaga tubuh.
· Melancarkan sistem pencernaan

6. Aloe Vera

· Mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka
· Menghilangkan pigment hitam dan melicinkan kulit

Yang buat Bracee 8 ni lagi sedap kan, ianya berperisa coklat!
Masa first time AJ cuba kan, rasa macam nak telan terus sebotol...
Sedap sangat!

Cara Penggunaan/Pemakanan



Ambil 1 satu scoop/5gram sehari dan kemam pada bawah lidah.
Seeloknya diambil selepas makan pada setiap malam.
Banyakkan meminum air masak atau mineral 3 liter sehari dan makan banyak buah dan sayur-sayuran.
Jauhi minuman berkafein.3 in 1 atau bergas...
AJ sekarang memang amalkan detox, so bab nak jaga pemakanan dan minum tu taklah susah mana....
Cuma kene disiplin la....
Kalau korang jaga, lagi cepat korang nampak hasilnya pada tubuh badan dan kulit tau....


Kat mana boleh dapatkan Brace 8 Slimming & Whitening??

Kalau nak try sendiri korang boleh hubungi En Zul Fattah di talian : +60111684 0717
Jangan lupa sebut nama AJ tau! =D

Harga pasaran :

RM 210 (SM)
RM230 (SS)

Selain tu kalau korang nak tau lebih banyak info dan testimoni produk Brace 8 Slimming & Whitening boleh klik je kat facebook :


Jika korang berminat nak jadi agen pun dialu-alukan....
Boleh tengok kat FB syarat-syarat nak jadi agen... =D


P/s : Penggemar coklat!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. Replies
    1. Tapi boleh bantu untuk maintain kurus dan untuk kulit... =D

      Delete