Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 27 October 2016

Adidas Climacool | Kekal Segar Setiap Kali Bergerak


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Baru-baru ni Adidas telah memperkenalkan rangkaian gel mandian terbaharu yang menjanjikan kesegaran setiap kali kita bergerak...
Nak kekal aktif memang mudah... Tapi nak kekal segar bila kita bergerak aktif tu bukan sesuatu yang mudah tau.... Bau peluh pasti buat kita tak selesa...
Nak pulak setiap kali lepas melakukan aktiviti luar ataupun bersukan.....


Gel mandian Adidas Climacool dirumus dengan teknologi "move-activated" ini membuatkan setiap pergerakan korang kekal segar... Lebih banyak bergerak, semakin segar baunya....
Fresh capsule yang terdapat dalam gel mandian ini merupakan formula magis dimana semasa mandi kapsul ini akan sebati dengan kulit dan mengeluarkan bau segar walaupun masa mengelap badan dengan tuala....
So bayangkan bila korang bergerak sepanjang hari? Memang makin menjadi-jadilah segarnya kan...
Jadual yang padat ketika bekerja, ke gym dan keluar dengan kawan-kawan bukan lagi 1 masalah utama dengan mandian berharuman zesty ini...

Bukan tu je, sekarang ni tak perlu nak letak banyak-banyak produk di dalam bilik air sebab Adidas Climacool ni 3 dalam 1...
Gel mandian, syampu dan pencuci muka semuanya lengkap dalam 1 botol sahaja!
Dalam erti kata lain,Adidas Climacool ni mandian top to toe.... Nak travel pun senang...



Selain gel mandian, deodorant dengan perlindungan bau selama 48 jam pun ada....
Bau yang kekal lama ni membuatkan setiap pergerakan korang lebih yakin dan berketrampilan....

Ianya didatangkan untuk lelaki dan wanita dengan bau dan fungsi yang berbeza...
Bentuknya juga dicipta unik dengan botol anti-slip untuk memudahkan gengaman pada produk....
Harga pasaran untuk produk Adidas Climacool juga berpatutan...

Gel mandian RM10.90 (250ml) dan RM14.90 (400ml)

Anti perspirant deodorant (spray) RM19.90 untuk lelaki dan RM15.90 untuk wanita

Anti perspirant deodorant (roll-on) RM8.90

Boleh didapati di farmasi dan supermarket di seluruh negara...


Semasa hari pelancaran di Work Out Studio, Kuchai Business Park, blogger yang hadir diberi peluang mencuba dan menghidu sendiri haruman produk Adidas Climacool...
Selepas itu ucapan alu-aluan dan presentation dari Ms Carolyn Kong, Marketing Manager of Coty Malaysia Sdn Bhd, kitorang kene join KpopX Fitness Class ataupun Treadmill Run...
AJ pilih KpopX Fitness Class.... Fuhhh... Berpeluh-peluh....
Tapi dengan Adidas Climacool, tak payah risau... AJ kekal segar sepanjang masa... =D





Terima kasih Adidas Climacool... Peluh dan berbau ketika banyak bergerak? Sekarang tak perlu risau....

P/s : Penat tapi seronok!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments: