Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 20 September 2016

Cuti Dah Tamat!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Image result for cuti habis

Makanya dengan ini tamatlah sudah segala cuti.... Diulang CUTI DAH TAMAT!
Sepanjang beberapa minggu kebelakangan ni, silih berganti cuti.....
Awal September AJ bercuti kat Songkhla.....
Lepas tu masuk keje 3 hari, cuti Raya Haji pulak...
Masuk keje lagi 3 hari, sambung pulak cuti Hari Malaysia.....
Ewahh... Macam pas baton pulak kan?

So bila dah bercuti panjang, mood menghupdate pun agak slow...
Tambahan pulak last week AJ balik kampung, lagilah sendu je nak update....

Now, i'm back on track....
Banyak nak story dan banyak nak kene improved dekat blog AJ ni....
Kalau ada masa lebih, AJ plan nak ubah sikit rupa blog ni...
Lama sangat AJ tak bersihkan rumah ni.....
AJ cuma sempat tukar header je....
IHeader tu pun jadi lepas AJ try & error Photoshop...
Tapi masih dalam proses pembelajaran lagi....

So sekarang ni pulak AJ tengah menghitung hari untuk cuti yang seterusnya..
Ade cuti Awal Muharam dan cuti Deepavali...
Kalau nak tau kan, annual leave AJ dah selamat habis dah dari bulan Julai lepas...
Hahahahahha.. Pasrah je la.....

Okaylah, saja nak lembut-lembutkan jari menaip...
Jumpa lagi dalam entri seterusnya... =D

P/s : Bulan depan kene amik unpaid leave lagi...


 

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. amboiii sakan dia cutiii..kita ni ntah bila nak cuti..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time jalan sakan la kak...
      Bila kenangkan cuti dah abis takde sakan dah...
      hehehhehehe..

      Delete