Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 19 July 2016

Terpadam Komen Blog!


ASSALAMULAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

ADUH! Sengal betullah arini...
AJ nak approved komen kat blog sekali AJ tertekan remove content sekali dengan komen yang lama-lama.....
Terus krik krik krik!
Sengal betul, ni bukan pertama kali jadi sebenarnya....
Sebelum ni penah jugak terdelete komen, tapi komen yang baru nak diapproved....
Ni AJ pegi delete sekali dengan komen lama...
Adalah sampai mid April punya entri......

Image result for remove

Fuuhhh.... Teruji sekejap perasaan.....
So kalau sesiapa yang ada tinggalkan jejak kat blog AJ tu, AJ minta maaf bebanyak okay....
Tak sengaja lah kengkawan....
Lepas tu kalau tengok entri semua takde komen tu, AJ dah accidentally remove content....
So tiada komen sampailah entri bulan April.....

Sabar AJ sabar... Huhuuhuhuhu....

P/s : Banyak berangan mungkin?


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

3 comments:

  1. memang tak de cara ke nak dapatkan balik komen2 tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure pulak..
      Sebab orang ade baca mungkin yang dah publish tu boleh recover kalau ade backup...
      Tapi rasanya AJ dah lame tak backup ni...
      huhuhuhuh..

      Delete