Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 18 July 2016

Plan Kejutan Buat Yang Tersayang Di Flora Kafe

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Siapa kat sini suka buat kejutan???
AJ nak bagitau korang 1 tempat untuk korang buat kejutan buat yang tersayang....
Flora Kafe yang terletak di AmpWalk,Jalan Ampang..
Lokasi nya bersebelahan Hotel Sucasa / The Nomad....

Namanya pun dah Flora Kafe kan, berada di sana akan membuatkan korang terasa macam kat Taman Bunga..
Dekorasinya yang cantik buat korang rasa tenang dan damai....
 Hati pun berbunga-bunga je okay... =D
Kalau korang ada plan nak buat makan malam romantis dengan pasangan, sinilah tempatnya...
Kalau takde pasangan nak surprisekan keluarga pun boleh...
Dan korang bebas pilih tema yang korang nak...
Nak hias belon ke, nak tabur kelopak bunga atas table ke, ikut citarasa korang la... =D


Jom AJ bawak dulu korang pusing sekitar Flora Kafe...



Selain dekorasi AJ boleh katakan makanan kat sini memang sedap-sedap belaka...
Yang specialnya kat sini adalah Masakan Melayu nya....
Sekarang ni susah jugak nak dapat restoran yang mengetengahkan masakan Melayu kan??

Bila cakap pasal menu kan, tak sah kalau takde gambar kan?
Meh AJ nak share sikit pilihan makanan yang ada...
 Oh ya, masa AJ pegi tu memang dah penghujung puasa, so lauk pauk semua ada...
 Bila korang pegi nantiu kan, boleh order je masakan apa yang korang nak.... =D





Apa macam terliur tak??
Jangan kata kakak tak payung okay...
 So kalau korang dah ade plan apa kata terus hubungi Flora Kafe je....

Kalau nak tau lebih lanjut mengenai pakej di Flora Kafe, layari facebook FloraKafe...

Atau terus ke alamat :

Flora Kafe, 
Lot G.08B-1, Ground Floor, The Ampwalk 218,
Jalan Ampang
50450 Kuala Lumpur.

Waktu operasi : 10 pagi - 10.30 malam.

Atau hubungi :

03-21618010 / 012 20700166 (Mell)

P/s : Kejutan siapa yang tak suka kan?

 

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

1 comment: