Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 8 June 2016

BS F'bre dari Beauty Sweet Global | Langsing, Cantik dan Sihat

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Sapa sini nak langsing, cantik dan sihat??
Nak pulak lagi sebulan kita nak beraya kan, mesti nak nampak cantik...
Kalau tak nak, jangan teruskan pembacaan... =)

Penah dengar BS F'bre dari Beauty Sweet Global??
Haaaa kalau nak tau, BS F'bre merupakan produk yang diformulasikan daripada ramuan herba alam dengan epal dan delima fiber yang berfungsi untuk mencantikkan kulit, menguatkan otot-otot, melancarkan peredaran daran dan membantu membuang toksin.
Selain mengekalkan kesihatan dan kecergasan ianya juga membantu menganjalkan kulit... Orang perempuan kalau dengar bab anjal kulit mesti suka.. =D

BS F'bre sesuai digunakan bukan sahaja oleh kaum hawa, malahan lelaki juga...
Yelah lelaki maskulin sekarang pun jaga penampilan jugak...
Tapi wanita hamil boleh consume selepas bersalin la ye....




Sekotak BS F'bre mengandungi 26 sachet yang didatangkan dalam 2 perisa....
Iaitu Epal dan Delima... Sebab tu ade 2 peket yang berlainan warna dalam sekotak tu... =D

Kandungan BS F'bre

Dihasilkan dengan exact dari rose pink, dextrose, hodiah, oligo, vitamin c, berry's flash, pomegranate, goji, honey, apple fiber, astaxatine, pearl, mix fruit, L-Cystine yang merupakan bahan semulajadi dan memang terbaik untuk kesihatan dalaman wanita.

Fungsi lain BS F'bre
* Mencantikkan kulit
* Menguatkan otot-otot
* Melancarkan peredaran darah
* Mebantukan melancarkan pembuangan toksin
* Mengekalkan kesihatan badan
* Menegangkan bahagian tubuh yang kendur
Cara menggunakan BS F'bre
Sahur dengan BS F'bre
Larutkan 1 sachet BS F’bre dengan air suam atau air sejuk (150ml) dan sedia untuk diminum.
Ambil 1 sachet 30 minit sebelum makan.
Boleh diambil 1 sachet pagi dan malam...
Nota : Kalau datang bulan, stop dulu pengambilan BS F'bre...
Selepas hari ke-5 baru consume balik...
Kalau macam AJ yang dah kurus ni, boleh amik 1 sachet di waktu pagi...
AJ amalkan BS F'bre ni untuk kecergasan tubuh badan dan semestinya untuk kecantikan.... Sapa tak nak cantik kan?
Lagi 1 AJ ni kadang agak busy, so makan tak ikut time jugak...
Dengan adanya produk ni, AJ tak rase lapar sebab kandungan fiber yang terdapat dalam produk ni....
Masa pegi Krabi last week pun AJ bawak jugak BS F'bre, perjalanan yang memakan masa berjam-jam tu pun tak buat AJ rase letih sangat tau... =D
Jauh perjalanan BS F'bre... =D
Lagi 1 sekarang ni bulan puasakan?
Memang bagus amik masa sahur... Sebab even tengah berpuasa pun AJ tak rasa lesu dan lapar... =D
 Selain tu AJ dapat rasa badan pun ringan je bila sistem pelawasan tu berfungsi dengan baik....
Habis segala toksin dalam badan di nyah kan.... Nyah kau dari tubuh ku! Hihihihi.....
Kat bawah ni pulak AJ sertakan testimoni dari mereka yang mengamalkan pengambilan BS F'bre

So kalau korang nak mencuba sendiri BS F'bre dari Beauty Sweet Global, korang boleh hubungi talian dibawah :

Whatsapp :
012-6656685 (Sue)
017-2084175 (Mac)
017-7396882 (Lanzfariz)

Web : http://beautysweet2u.com/

Instagram : @beautysweetglobal



Harga pasaran :
RM95 (Semenanjung Malaysia)
RM105 (Sabah/Sarawak)
$38.85 (Singapura/Brunei)
26 Sachet x 20 grams

P/s : Jom sama cantik, sama lawa di hari raya...




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment