Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 16 May 2016

Jom Dapatkan De'Xandra Perfumes dari ShidaShop!



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

De'Xandra Perfume(s) siapa yang tak kenal kan?
Jenama wangian yang memang tengah hot kat pasaran... la yang duta dia Nabil dan Zira tu... =D
Wangian yang diinspirasikan dari perfume antarabangsa dengan harga yang murah....
Sapa cakap tak kenal SIAP! =P
Selain tu bau dia juga tahan lama dan boleh dibawa bersolat....

Picture

Terdapat pelbagai jenis wangian yang diilhamkan oleh De'Xandra sesuai untuk lelaki dan wanita...
AJ sure korang tak tau nak pilih yang mana....

Picture

Produk De'Xandra perfumed ni jenis EDP yang bau nya mampu bertahan selama 8 jam setanding dengan perfume antarabangsa....
Didatangkan dengan 35ml sebotol ini mudah dibawa kemana-mana sahaja....
Harga dia pun murah.... Tak payah korang nak bazir duit beli mahal-mahal tau....
Yang paling best sekali, korang boleh bawa solat sebab alkohol yang digunakan oleh pengeluar De'Xandra selamat dan ianya merupakan alkohol dari exstrak TEBU.....

Kat mana nak dapatkan De'Xandra Perfumes ni????

Haaaa... Meh sini AJ nak bagitau....
Kalau korang berminat nak cuba, boleh hubungi :

Website : http://shidashop.shoppy.my

Facebook : https://www.facebook.com/DeXandraSH 

Whatsapp : +6017-2058505 (Shida)

 Kalau korang nak beli untuk buat hantaran ke kan, jangan risau okay...
Pihak ShidaShop boleh packingkan cantik-cantik untuk korang macam kat bawah ni...




Cantik kan?
Gerenti puas hati...
Yang pakwe or makwe merajuk pun tak jadi rajuk tau dapat hadiah De'Xandra Perfume ni...

Selain tu sesiapa yang nak peluang berbisnes pun boleh rebut peluang....
ShidaShop tengah cari dropship tu...
Jom rebut peluang, sambil jadi pengguna sambil menjual....
Perfume dapat, income pun dapat....
 Dah pegi serang ShidaShop sekarang jugak, biar diorang tak memang tangan..!

P/s : Kalau nak beli, Jangan lupa mention nama AJ tau nanti... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment