Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 28 April 2016

Tragedi Sebelum Bercuti....

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA  

Minggu lepas AJ menghabiskan masa pegi bercuti sempena birthday Mak yang jatuh pada 25 April.... Tak jauh pun...

Memula plan asal nak pegi makan-makan je macam tetiap tahun, maybe kat Bagan Lalang masa hari birthday Mak tu... Tapi sebab jatuh pada Isnin, kitorang plan celebrate awal la....
Tetibe AJ cadangkan pegi cuti-cuti.. Kebetulan ade rezeki lebih sikit... Diorang pun ON terus AJ book apartment....

Tapi sebelum nak pegi tu tetibe mak AJ tak berapa sihat....
Dia kene admit pulak hari Jumaat tu...
Runsing AJ sekejap, apartment dah book.. Nak cancelled pun tak boleh sebab dah last minute sangat... Kalau cancel hotel still akan caj kad AJ... Waaaaaa....
Almost nak let go apartment tu kat dalam FB tau....



Tengah ari sabtu tu dalam hati ni berdoalah moga Mak boleh keluar...
Memula doc kate mak hanya boleh keluar hari ahad tu... Hampa gile kot...
Yelah, orang yang nak diraikan pulak takde.. Memang AJ burned kan je la apartment tu...
Tetibe nurse datang cakap mak dah boleh keluar.... Alhamdulillahhhh....

Balik je umah terus packing baju lelaju dan terus gerak untuk bercuti....
Kemana pulak tu???
Tunggguuuuuu... Dekat je... =D

P/s : Banyak pulak idea nak menulis tetibe.... =P
 


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment