Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 20 April 2016

Langsing dan Sihat dengan SR-9 dari RBS Network Sdn Bhd


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

 Sape yang tak idamkan tubuh badan yang langsing, kurus dan sihat kan???
Kalau dah sedia langsing. body shape pun kurus mestilah nak sihat kan... Betul tak??

Haaa.. Arini AJ nak kenalkan korang dengan produk SR-9 (fat burner) keluaran Syarikat RBS Network Sdn Bhd....



Di sini, AJ nak ucapkan terima kasih kepada Kak MiaLiana atas jemputan ke Bengkel SR-9 Bersama Blogger di Hotel Sani Kuala Lumpur bersama beberapa orang blogger lagi...
Kat bengkel ni AJ dapat banyak ilmu dan info tentang produk ni...

Mesti korang tertanya-tanya kenapa AJ yang dah sedia kurus ni gunakan produk SR-9...
Sebelum AJ cerita kenapa, meh AJ kenalkan korang dengan produk ni dulu...

Apa itu SR-9??



SR-9 ialah 1 produk formula khas untuk membantu kita mengurangkan berat badan, membina otot...
Formula Secret 9 ini bertindak secara khusus pada bahagian lemak dalam tubuh badan dan memberikan tenaga kepada badan kita...
Bagi mereka ynag mempunyai masalah obesiti, anda boleh mengamalkan Produk SR-9 kerana ianya terbukti berkesan dalam menangani masalah anda...
Didatangkan dalam botol dan mempunyai 20 sachet Mixed Botanical Powder berperisa Oren...

Khasiat SR-9

Terdapat beberapa khasiat dan manfaat yang boleh didapati daripada produk SR-9 antaranya :
  • Meningkatkan Metabolisma badan
  • Membantu mengawal selera makan
  • Bakar lemak 200% lebih pantas
  • Memberi Tenaga Tambahan kepada mereka yang aktif


Bahan-Bahan aktif yang digunakan dalam SR-9
  • Glutamine - Mengekalkan otot-otot badan
  • Creatine - membantu memberikan tenaga kepada tubuh badan
  • Protein - membina otot, hormon, enzim, sel, asid nukleik dan sistem immunisasi
  • Asidamino - Meningkatkan metabolisma
  • L-Carnithine - Asid amino yang penting dalam mengurangkan berat badan
  • Fenugreek - Mengawal kadar kolestrol 
  • Garcinia Cambogia - membantu mengawal selera makan
  • Tribulus - meningkat hormon testerone untuk lelaki
  • Catuaba - Membantu memberikan nafas baru kepada kehidupan seksual lelaki dan wanita
 Cara pengunaan SR-9

• Tuang 1 sachet ke dalam 150ml air mineral / air kosong dan kacau sehingga sebati


Nota : AJ minum dengan air sejuk =D

• Minum 15 minit sebelum mengambil sarapan pagi
• Untuk penurunan berat badan yang optimum, ambil 2 uncang dan amalkan dalam masa 40 hari
• Minum sekurang-kurangnya 2 hingga 3 liter (8 - 10 gelas) air setiap hari untuk kesan yang lebih baik!


* Simpan di tempat sejuk dan kering. Elakkan dari terkena cahaya matahari.
* Jangan ambil sekiranya anda hamil

Sejauh mana keberkesanan produk SR-9?

Kat bawah ni semua testimoni pengguna SR-9 yang telah berjaya mengurangkan berat badan...
Segala lemak tepu, gemuk air mampu dibakar tanpa membuatkan kulit kita menggeleber....





AJ dan SR-9



Kalau korang penah jumpa AJ mesti tau AJ ni takdelah besar mana...
Apa kesan SR-9 kalau orang yang kecik-kecik macam AJ ni amalkan??
Masa bengkel tu pun AJ ade tanya jugak....
Masa memula serius AJ rasa agak was-was... AJ dahlah kurus, kang bertambah kurus pulak...
Ataupun kang tak pasal jadi SADO pulak...
Tapi sangkaan AJ tu meleset sama sekali....
SR-9 ni kan, selain membakar lemak dia boleh bertindak untuk membentuk badan kita...
Memang sesuai sangat untuk mereka yang nak kekalkan bentuk badan..
So AJ tak perlu risau akan masalah out of shape in future..
Insyaallah SR-9 boleh membantu....

Masa AJ memula ambil SR-9, apa yang AJ perasan pada diri sendiri ialah AJ senang lawas....
Lepas tu awal-awal tu rase berpeluh, badan rase berminyak sebab toksin dalam badan tu keluar...
Lepas beberapa hari AJ rase lebih ringan, kurang rasa letih....
Badan pun rasa lebih bertenaga....
Alhamdulillah....

Bagaimana untuk mendapatkan produk SR-9 dan harga??

SR-9 boleh didapati secara online mahupun melalui agen yang terdapat di seluruh Malaysia...
Kalau nak tanya AJ pun boleh jugak... =D
Produk SR-9 berharga RM170 (SM) / RM180 (SS)

BERITA BAIK!

Sekarang ni RBS Network Sdn Bhd ada promosi okay....
Dengan RMxxx korang boleh dapatkan 2 botol SR-9 ditambah pulak dengan 1 botol lagi secara PERCUMA....

Ulang suaraaaa.....

PERCUMA okay!!!

Kalau nak tau berapa korang boleh Whatsapp 014-6118445.... 
Memang jimat sangat! Rugi tau kalau tak cuba dan beli produk SR-9 ni...
Tapi lagi sekali AJ nak bagitau, jangan lupa cakap nama AJ tau....
Kalau tak tak dapat diskaun nanti.. =D

Untuk info lebih lanjut :

Website : http://www.rbsnet.biz/

Facebook : SR-9-HQ

Instagram : @rbsnetwork

Whatsapp : 014-6118445

Kat bawah ni pulak antara blogger-blogger yang turut menjayakan Bengkel SR-9 Bersama Blogger di Hotel Sani pada 10 April yang lepas...
Jom kite tengok sekitar majlis pulak...








Penerangan oleh Pengasas SR-9

Penereangan dan penduan penggunaan dari duta SR-9
Penerangan oleh En. Ismail
Terima kasih kepada semua yang terlibat sama....
Korang apa lagi? Jom dapatkan produk SR-9

Katakan TIDAK Kepada OBESITI!!!

#BakarLemak #BinaOtot #Cergas #Sihat #Menawan #Tenaga #Nakkurus #TakLapar #FatBurner #KuruskanBadan #Langsing #Menawan # Ramping #SR-9 #UbatKurus

P/s : Bila kurus, langsing dan sihat barulah keyakinan diri tu meningkatkan?


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment