Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 31 March 2016

Saksi Kes Pembunuhan



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tak tau macam mana nak start cerita...
Sure airmata menitik...
Ni baru start menaip pun dah bergenang airmata.. TAK SUKA!




Semalam AJ nak bagi kucing makan....
Since anak kucing baru tu kecik lagi, diorang memang diletakkan dalam bilik....
Masa bukak pintu nak bagi makan, meluru je anak kucing 4 ekor tu keluar....
AJ sempat tangkap 3 ekor... Entah macam mana yang sekor tu tak sempat AJ nak tarik terus kene terkam dengan kucing besar.....
Cepat sangat bende jadi.. AJ memang tak dapat nak buat pape untuk selamatkan anak kucing tu....
AJ angkat je dah terkulai layu, mati...
Menitik-nitik darah keluar.... Ya Allah....

Allahhhh.. Sedih sangat, terus AJ meraung...
Depan mata bende tu jadi... Maafkan mummy sayang, mummy tak sempat nak selamatkan awak....
Sebulan lebih je awak dapat hidup...
AJ rase bersalah sangat...
Kalaulah AJ tau bende nak jadi macam ni, memang AJ tak bukak pintu bilik tu... =(

AJ tak taulah kenapa kucing AJ yang sekor tu buat tebiat pelik serang anak kucing...
Waaaaaaa.....

P/s : Sedih!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. Replies
    1. Baik kak.....
      Tapi sedih sangat bile jadi depan mate tu...

      Delete
  2. next time aj kurung dulu yang besar tu, ida dulu pon macam tu, kucing besar nak terkam anak kucing. tiba2 je. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ni tak expect pun ida...
      Sebab kucing besar macam tak sihat...
      Pasni memang kene kurung kalau nak bagi anak kucing tu makan..

      Delete
  3. ciannya....teringat anak kucing kat rumah..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian sangat kat dia akak kembang...

      Delete
  4. memang ada kucing jantan yang suka makan kucing kecik..jaga2 la lepas ni.sangkarkan je yang jantan tu..bahaya kalau dekat dengan yang kecik2..yang kecik2 tu bukan tau apa...tau nak main je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak... Tapi tak jangka langsung yang tu akan terkam anak kucing gitu...
      Pasni memang kurung je dia time nak bagi makan tu...

      Delete