Click to Follow...

Friday, 4 March 2016

Review : Hanangell Skin Booster


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Arini AJ nak review 1 lagi produk yang merupakan salah 1 teknologi terbaru dari Korea...
HANANGELL Skin Booster, serum unik yang mempunyai manfaat besar... 


Kenapa AJ cakap unik?
Serum ini dipakejkan dalam 1 unit picagari... Mana ada lagi serum muka dalam picagari kan?
Hanangell la satu-satunya.... =D 
Lepas tu ianya senang dimuatkan dalam beg... Tak senang tumpah pun....

Berbentuk picagari
Setiap 1 unit Hanangell bersamaan dengan 10 keping topeng muka (mask)....
Setiap pek mengandungi 2 picagari... 1 picagari tu boleh tahan dalam 2 - 3 minggu...
Kandungan utama dalam Hanangell ialah Asid Hyaluronik dan Kolagen yang sememangnya baik untuk kulit
 
Antara fungsi utama Hanangel Skin Booster :

* Menghidratkan kulit
* Melembut kulit
* Mencerahkan kulit
 
Selain daripada tu Hanangell Skin Booster mempunyai 11 manfaat lain :

* Anti-oksida
* Menyamaratakan tona kulit
* Memperbaiki struktur kulit
* Mengurangkan melanin
* Menghidrasikan / melembabkan kulit
* Memudarkan kesan parut jerawat
* Mengecilkan liang roma
* Mengurangkan kedutan pada wajah
* Menganjal / Menegangkan kulit
* Mengurangkan alahan pada kulit
* Membersihkan kulit secara mendalam

Masa AJ dapat Hanangell ni, kulit AJ memang tengah sunburn teruk...
Al-maklum 4 hari 3 malam berjemur di Taman Negara kan.....
Masa pertama kali AJ guna, kulit terasa lembut dan kesan selar matahari tu pun tak terasa pedih.... =D
Rumusan serum tu pun cepat menresap ke dalam kulit dan tak melekit....

Lepas amalkan selama 2 minggu AJ dapat rasa kesan positif....
Kulit makin lembut, kulit AJ pun tak kering walaupun sebelum tu memang dah sunburn...
Kulit pun sedikit cerah berbanding sebelum menggunakan Hanangell Skin Booster ni...

Sebelum : Kulit gelap akibat sunburn serta kering

Selepas 2 minggu : Kulit lebih cerah dan sekata serta lebih lembab

Cara menggunakan Hanangell Skin Booster :
 Apply sedikit serum pada kulit selepas mencuci wajah 2 kali sehari, pagi dan malam...
Cecair putih jernihnya menyerap terus ke dalam kulit wajah.....
Memang segar je kulit...
 
Cecair putih jernih
Macam mana nak dapatkan Hanangel Skin Booster?

Harga : RM 80/pek
Untuk tempahan : info.evemagic@gmail.com
atau
Facebook page ID : 1295507717604

Nak tau apa lagi best?
Pembaca blog AJ boleh nikmati diskaun sebanyak 20% sah sehingga 1 Mac 2017
Korang cuma perlu gunakan kod diskaun : Hanangell20blogger


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment