Click to Follow...

LoveJeanGallery

Thursday, January 14, 2016

Warna Rambut Lagi di Ridzokumura...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Sabtu lepas AJ sempat buat appointment kat Ridzokumura Salon untuk kesekian kalinya...
Celik-celik mata terus call salon.....
Nasib AJ baik lah aritu, ade 1 slot kosong tapi time tu jugak...
Berdesup terjun dari katil, mandi dan bersiap.. Kakak AJ la jadi mangsa nak kene teman...
Hahahahhhah...


Kalau sebelum ni AJ dah buat warna pink dan purple kali ni AJ still lagi pilih warna purple...
Hahahhahhaa...
Mulanya niat hati nak buat warna ala-ala dark green or ash brown..
Tapi Abang Bard, hairstylish yang nak buatkan rambut AJ cakap rugi kalau AJ terus amik warna yang gelap since aritu AJ dah bleach rambut....
Betul jugakkan.. Sia-sia jahanamkan rambut bleach aritu kan...
So AJ minta pendapat warna ape yang okay...
AJ ni dah kerap sangat warna rambut, so idea baru memang nan hado! =P

So cite punya cite kaler purple jugaklah yang keluar...
Tapi AJ pilih ash lavender or purple grey.....
Dalam hati nak try silver grey... Dah macam tak sesuai pulak dengan kulit...
Tunggulah AJ consume dengan Qu Puteh dulu baru fikir nak  buat kaler tu... Hahahahha...

Jom tengok apa pulak hasil warna rambut AJ kali ni...

Sebelum - yang tinggal kaler bleach aritu je...
No more pink purple.. =P

Selepas - Ash Lavender / Purple Grey

Apa macam okay tak?

Ini pulak rambut AJ lepas beberapa hari...
Baru nampak grey dia tu... =D
Fresh punya gambar, amik terus tepek kat blog... Hihihihi... =P
Tapi pic silau sikit... Lighting ofis terlebih sangat la pulak...


Ni AJ nak promo sikit la kan...
Kalau korang rasa nak pegi kaler rambut ke, rebonding ke, ape ke boleh call Ridzokumura...
Mesti korang puas hati punya dengan servis super duer best diorang!

P/s : Mohon jangan kecam!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. Lama tak manjakan rambut kat sana...nanti nak terjah la...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hahahha.. Mane ade pinky dah la....
      GreyPurple pulak... =D

      Delete
  3. waa nice.. tapi xrosak ke rambut balik2 warna? ada member tu dah xde rambut sbb tukar2 warna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far takde pulak...
      Kalau setakat kering sikit kat hujung rambut tu memang normal especially kalau rambut tu kite bleach...

      Delete
  4. Cantiknyeee kak! Serious new color ni suits u better ! Jelesnye rasa mcm nk kaler rambut juga lah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you... Yeke kaler ni lagi kene ngan akak?
      Hihihih..

      Delete