Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 11 November 2015

Hello Dunia Maya!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Seminggu lebih menyepi dari dunia maya...
Tinggalkan dunia blog seketika sebab AJ out of town...
Sepanjang awal November, AJ busy dengan outing...
Tak sempat langsung nak berblog.... Tapi AJ still aktif kat FB dengan IG la....
Dah follow IG AJ ke belum??
Kalau belum meh cepat-cepat follow @ayuejean
Nampak tak?? Marketing kat situ... Hahahahahahah.... =P

Image result for hello

Awal November AJ join #TSDayOut Special bersama Tourism Selangor dan Sarawak Tourism Board....
Berjalan sakan AJ disekitar Klang, Selangor dan Kuching, Sarawak.....
Macam-macam aktiviti yang kami jalankan sepanjang 4 hari 3 malam tu...
Nanti AJ story kat korang dalam entri lain ye....

Balik dari Kuching, masuk keje 2 hari lepas tu sambung pulak perjalanan ke selatan tanah air....
AJ berkampung di Taman Negara Johor Endau Rompin (Selai) selama 3 hari 2 malam....
Sepanjang kat sana, line telefon memang takde....
Kalau ade pun line maxis... Tapi tersangatlah slow....
Memang masa tu terpuus hubungan terus dengan dunia luar....
Hahahhahahah...

Untuk seminggu ni memang AJ rasa tenang sangat...
Hilang segala stress kerja, tenang rasa bila jauh dari kesibukan kota....
Dah lama sangat tak buat aktiviti outdoor ni...
Lepas ni memang AJ dah plan nak aktif balik dengan dunia outdoor macam dulu.... =D
Nak start running, hiking, camping balik.....
Kesian barang-barang outdoor kat rumah tu.... Mereput dah! Hehehhehe...

Misi seterusnya, get new running shoes!
AJ dah jumpa geng runner dah.... Yeayyyyyy!!!!!
Okaylah, banyak entri pending ni...
Will catch up satu persatu...
Jumpa lagi!

P/s : Dah terbiasa aktif... =D
I is budak lasak!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment