Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 21 October 2015

Viral : Beg Tangan Kucing buatan Piko!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Semalam kawan AJ tag kat FB beg tangan kucing buatan Piko seorang surirumah warga Jepun....
Memang viral terus beg tangan tu kat media social....
Beg tangan kucing tu memang sebiji macam kucing betul....
Geram AJ tengok tapi 1 beg tu mencecah harga mencecah $950 Australian Dollar kau....
Kalau convert duit kite memang lagi mahal la kan...... Tercekik terus!

Beg tangan kucing ni difahamkan buatan tangan....
Kalau dah buatan tangan mestilah limited edition kan?
Kat Malaysia ni agaknya ade tak orang jual yang macam ni...
Kalau ade bagitau AJ ye.....
Jatuh cinta terus dengan beg tangan kucing ni weh... Huhuhuhuhu...

Jahat tau Piko ni! Saje bagi biji mate AJ terbuntang.....
Nah tengoklah antara koleksi beg tangan kucing buatan Piko ni sendiri....

cat bags
cat bag
 Macam #CikLulu AJ!

 cat bag
Local market: Pico said she would only sell her designs in Japan where they are hugely popular
Cat crazy: Pico's Twitter followers are huge fans of her designs, and are willing to spend big money to get their own cat bag
 The purr-fect bag: The cat purses are airbrushed with acrylic paint to give them unique markings

Kau ghase?? Tak meroyan ke nak beli?
Ini bawak masuk mall pun guard tak marah..
Lagipun senang nak jaga... Dia pandai behave! Hahahhahahah.....
 Waaaaaa.... Nak jugak beg tangan macam ni....
Haishhh susah betul bile catlover ni!

P/s : Baru tolong kawan fosterkan 2 ekor baby kucing...
Nasib dipujuk-pujuk ibu kucing AJ mau susukan budak kecik 2 ekor tu....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. serius mcm kucing betul ayu weiiiii...

    ReplyDelete
  2. tahu xpe..sy pun mencari gak ni..tp klu mahal gitu, mmg menangis lah xdpt beli..

    ReplyDelete
  3. ok sumpah nak gak hahahahah <3 eeeee comel nyaaaaaaaa

    ReplyDelete