Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 29 October 2015

Temuduga AirAsia Allstar Cast!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Berita baik untuk semua yang bercita-cita untuk terbang di awan biru!!!!
AirAsia akan mengadakan Temuduga Air Asia Allstar Cast bulan depan....
Pejam celik tak lama je lagi....
Korang yang nak jadi pramugari / pramugara boleh rebut peluang yang ada ni...
Manalah tau kalau sangkut rezeki korang kan....
Boleh refer pada gambar kat bawah ni tarikh, masa dan lokasi temuduga okay....


 Sebarang info berkenaan kerjaya dengan AirAsia korang boleh rujuk AirAsia Career ni...
Kawan AJ ade suruh pegi.. Tapi masa temuduga ni pulak AJ out of town....
Lagipun umur sekarang ngan fizikal macam tak sesuai je.... Hehehehhhhe.... =P

 P/s : Dulu masa sekolah rendah selalu letak cita-cita nak jadi pramugari...
So stereotype kan kerjaya tu dengan kebanyakan budak perempuan.... 
Hahhahahha...

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. Oo..ingat AJ yang nk try interbiu AA ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ishhh... Taklah kak...
      Self-confident cam takde je nak gi...
      Hehehehheh..

      Delete
  2. dkna tak lepas syarat.. tak cukup tinggi hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite serupa kot Dkna...
      Kureng je...
      hahhahahah..

      Delete