Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 1 October 2015

Review : Kerex Studio dan Kerex Photography!



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Kali ni AJ nak review 1 lagi khidmat fotografi yang AJ tau hasil kerjanya memang menarik.....
Kerex Studio / Kerex Photography milik Abang Sam suami kepada Blogger Nadia Johari.....



 Sebelum AJ berceloteh lebih lagi kan, AJ nak throwback sikit antara gambar-gambar pertama AJ dari lensa Abang Sam few years back.. =D



Masa ni kan, event pertama AJ join blogger...
Sebelum tu duduk sembunyi je.... Hahhahahahah....

Lepas tu beberapa kali juga AJ jumpa Abang Sam dan Nadia kat event yang lain...
Dan paling latest masa Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari...
Abang Sam ade join sama, secara tak langsung dia jadi photographer tak rasmi event.....
Wahhhhh... Gigih tau dia naik flying fox jugak untuk dapatkan shot-shot menarik.....
Lepas tu siap ikut kami jungle trekking lagi untuk amik gambar tau....

Kerex Studio / Kerex Photography ade buat khidmat fotografi untuk macam-macam event jugak tau...
Bukan spesifik untuk majlis-majlis tertentu je....
Dari event korporat, majlis pertunangan, perkahwinan, cukur jambul, launch event semua ade....
Kalau nak buat personal photoshoot untuk comcard pun boleh kot... =D
Dari apa yang AJ perhatikan, hasil kerjanya sangat teliti dan kreatif...
Kalau korang nak dapatkan khidmat dia boleh hubungi Abang Sam sendiri....
Insyaallah korang pasti berpuas hati.....

Jom tengok gambar-gambar yang sempat diambil masa Family Day aritu.....







Ni AJ cilok lagi sikit hasil kerja Abang Sam kat page dia dengan kebenaran tuan punya gambar okay...
Hehehehe...






 Panorama




Majlis perkahwinan dan selebriti event

Cantikkan???

Sebarang pertanyaan atau info lanjut boleh hubungi Abang Sam sendiri :

Tel : 011-15354445
Facebook : Kerex Art
Page FB : Kerex Studio & Kerex Photography
Instagram : @kerexphotography
Profile Folio Album : kerex.zenfolio.com
Terima kasih Abang Sam sudi abadikan kenangan kami semua....
Awesome!

 P/s : I am camera detector!
Hahahahhaha....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

3 comments: