Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 30 August 2015

Aplikasi Smule Buat Si Gila Karaoke!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Sape kat sini suka karaoke??
Angkat tangan!!!
AJ salah sorang rakyat jelata yang gila karaoke...
Tapi suara memang tak sedap langsunglah! Korang dengar sure nangis...
Hahahhahahaha...

Baru ni AJ tertengok video Zulin Aziz ngan Ariz Forteen yang kawan AJ share...
TERtengok tau!
Pastu tertarik pulak dengan apps yang diorang guna....
AJ pun tanpa segan silu duk download....
Nama Apps tu SMULE...


Tapi yang tak bestnya apps ni kene bayar baru best guna..
Kalau yang basic tu tak banyak pilihan lagu pastu nak nyanyi free kene open call or join berduet dengan orang lain..... Huhuhuhuh...
 So AJ pilih untuk bayar apps tu...
RM35 untuk setahun....
Membazir?? AJ rasa kalau korang suka karaoke, tak membazir kot.....
Lagipun kalau gi pusat karaoke pun dah berapa RM kan per session...
Hehehhehehe...

Seronok jugak bila AJ download apps ni....
Dalam tu macam-malam lagu ade, english, malay, k-pop pu ade tau!
Tapi i is tak layan k-pop... mak lidah melayu uolss... Hahahha...
Kalau dah bosan sangat AJ bantai melalak kat situ..... Terhibur jugaklah hati sendiri... =P
Hahhahaha... Suara??? Janganlah korang nak cuba-cuba dengar..
Memang kelaut peginya... =P

Jangan follow kalau takmo menyesal atau dilanda kemurungan... hahhahahahaha....

Apa lagi??
Pegilah cuba try test download....
Bolehlah kite berduet sesama nanti... Hhehehhe...

P/s : Hujan oh hujannnn.... Hahahhaha....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment