Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 1 July 2015

Sebak! Al-Fatihah Buat Dia.....


ASSALAMULAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA  

Entah tak tau kenapa arini ingatan kat dia tu kuat gila....
Tekak jadi perit duk menahan airmata yang mula bertakung di kelopak mata....
Bukak FB tengok wall dia... Sedih! Hati jadi sebak bila tengok.....

Dah 3 tahun dia pergi tinggalkan semua orang....
Perginya takkan kembali lagi......
Perginya dulu tak tinggal apa-apa pesan....
AJ bukanlah seorang yang sangat rapat dengan dia compared dengan rapat dia dan Mr.JR...
Tapi masa dia pergi dulu memang tinggalkan ralat kat hati AJ bila beberapa bulan sebelum pemergian dia, AJ bertindak melulu.... Even until now masih ade sisa ralat tu walaupun Mr.JR dah cakap dulu, dia dah minta maaf dan memaafkan...
Ego yang melangit membuatkan AJ tak bertegur sapa dengan dia sehinggalah saat dia menghembuskan nafas terakhir...
Masa 4 hari dia koma, AJ sempat minta maaf dan memaafkan segala yang terjadi...
Egonya diri ini kan.......

4 Ramadhan 1433H, 28 Julai 2012 12.45am dia pergi disamping keluarga dan kami, sahabat handai yang menanti di HKL.....
Al-Fatihah Reid....
Semoga tenang kau kat sana....

Aku cakap dalam ENTRI ni, itu nukilan terakhir...
Tapi arini aku karang lagi entri buat kau sebab aku teringat sangat kat kau.....

Entri lain buat dia :

P/s : Sedih



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

1 comment:

  1. Semoga arwah "dia" bersama orang2 yang dikasihi-NYA :)

    ReplyDelete