Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 8 July 2015

Live Update : Majlis Iftar P1 OMANITE 2015

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

2 minggu lepas AJ dapat jemputan dari P1 untuk Majlis Iftar P1 OMANITE 2015....
Terima kasih kepada P1 atas kesudian jemput AJ lagi menghadiri event P1....
Majlis Iftar P1 OMANITE berlangsung di Holiday Inn Kuala Lumpur, Glenmarie....


Sampai sini AJ tengok ramai rakan-rakan blogger yang hadir dengan pakaian yang berwarna-warni.....
Ini mesti nak beat untuk "Best Dress" ni... Hehehheheh.....
Suasana kat sini meriah sangat... Dah rase macam raya pun ye jugak....
Semua tengah amik mood pre-raya ni.....
Dengar pulak dendangan lagu raya, lagi membuak-buak rase nak raya tu kannn..... =P

Banyak akitiviti dan sajian makanan yang sedap-sedap dihidangkan untuk kami kat sini...
Puas tekak wa baq ang.....

Kalau nak tau apa aktiviti dan siapa yang bakal menang best dress, korang tunggu AJ punya next entry okay......
Nak tau meriah tak meriah, check this out!
AJ payung beberapa keping gambar... =D


 Okay cukup.....

P/s : AJ ni kalau gi keje jarang pakai baju kurung, sebab nak join Iftar P1 OMANITE AJ berbaju kurung...
Ofismate semua cakap macam dah raya... Cheiitttt!
Hahahhahahahhaa....




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. gambar kita takde!! AJ x sayang kitaaa dahhhhhh T-T

    ReplyDelete