Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 3 June 2015

Hello June!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Image result for hello june
JUNe | Always my favorite month....
Al-maklumlah... Kakak kan June Babies... Hahahahhahah......
"Kakak" sangat! =P
Lepas tu Mr. JR punya birthday pun Jun jugak... Which is 2 days after my birthday...
Rasenya setiap kali entri pertama bulan Jun AJ cakap bende yang sama kot! Hahhahahah....

Awal Jun ni nampaknya tak bermula dengan baik... 
Baru kejap ni AJ dapat mesej dari kakak AJ... Dia cakap kucing AJ mati....
Semalam AJ dah bawak dia pegi vet dah..... Kaki dia bengkak...
Doc cakap something happen dengan saraf dia.....
After doc bagi rawatan, dia nampak ok...
Tapi petang ni dapat berita dia dah takde pulak.... Waaaaaaaa....
Oneng... Mummy dah cuba, tapi Oneng tak mampu bertahan.... =(
[Yup... AJ bahasakan diri Mummy kepada kucing-kucing AJ yang kini tinggal 26 ekor....]

 Lepas tu this weekend AJ plan nak pegi holiday.....
Birthday trip kononnye! Hakikatnya tarikh ni je semua available... =P
Tapi sampai saat ni tak decide mana nak pegi dan accommodation pun tak book lagi...
Gila hardcore! Dahlah cuti sekolah.... Last minute camni mesti selalu tak dapat tempat.....
Kang ade jugak holiday tapi tidur dalam kereta... Ini RARE! Hahahhahahaha.....
Hopefully tidaklah! =P

6 Jun | My xx Birthday! Hahhahahha...
XX la sangat! Konon macam nak berahsia... Puihhhh....
Nak tau berapa tunggu la berapa hari lagi ye...... Kalau dah tau tu shhhhhhhhhh...
Fuhhh... Bertambah lagi usia AJ.....
Dan pleaseeeeee... Jangan tanya bila nak kawen okay! =P

8 Jun | Birthday Mr. JR...
Sebok je nak birthday dekat-dekat.....
Senang sambut sekali gamaknya... Kihkihkih.......
Happy Birthday encik!
Hadiah?? Alamak tak tau nak bagi hadiah ape la....
Bab ni AJ memang failed.....
Agaknya kan.... Kalau masa tu buat-buat tak ingat langsung birthday dia boleh tak?
Hahahahahha......

Apa lagi yang best pasal Jun???
Hurmmmm... banyak kot bende best... Tapi nanti AJ share dengan korang ye.....
Okay GTG.... Bubbye!

P/s : Entri santai petang hari! =D
 

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. Jun is always my fav too..we share the same birth date kan adik?

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti...jangan lupa kat akak..hehhe

    ReplyDelete