Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 11 June 2015

Birthday Surprise!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Sabtu 6 Jun lepas, genap umur AJ 29 tahun....
Alhamdulillah masih lagi diberi peluang menghirup udara dan melihat keindahan alam.... =D
Terima kasih buat semua yang mendoakan AJ tak kira di FB, IG dan semua medium sosial....
AJ hargai sangat segala doa dan ucapan kalian tu... Amin....

Tahun ni takde sambutan apa-apa pun... Yelah usia pun makin meningkat kan... =D
Tapi tahun ni AJ dapat surprise dari Mr. JR.....
Surprise tu dia bagi masa hari Jumaat, 5 Jun (1 day earlier) since birthday AJ jatuh masa public holiday.....
Petang after lunch, tetibe dapat call...
Since AJ memang ade order barang online, AJ ingat abang posmen nak hantar barang la....
Sampai depan ofis, AJ tengok ade sejambak bunga tertera nama AJ.... Nama penuh kau!


AJ memang tak expect pun itu dari Mr. JR... Yelah dia tu boyfriend paling tak romantik kot...
Sepanjang AJ dengan dia, memang tak penah dia bagi AJ bunga...
Kalau hadiah gadget tu memang selalu la.....
Tapi kalau bukan dari dia, sapa pulak yang bagi????

Bila baca nota yang tertulis dalam tu, terus AJ tersenyum lebar....
Sape lagi yang nak tulis nota yang tersangat sweet camtu kalau bukan dia....
Hahahahhahaha..... Adoi ayat! Tersipu malu AJ bila ade kawan ofis tumpang baca sekali...
Gelaran dia bagi kat AJ memang macam-macam tau... =D

Yup, it was from him and i never ever expect that!

AJ sendiri tak dapat hidu yang dia akan hantar bunga kat ofis even kami ni dah 1 ofis!
Dia pulak time lunch semua boleh buat muka selamba je....
Perasaan AJ masa tu memang berbunga-bunga....
Macam-macam rasa ada, terharu, malu, nak nangis dan happy to the max!

Thanks Mr. JR, you really made my day!


P/s : Sesekali mood jiwang sampai.... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

3 comments:

  1. Biniku bongek?? aduhh hahahhaha so cute lah uollls

    ReplyDelete
  2. macam macam panggilan ade.. hopos? heehe..happy belated birthday AJ.. semoga panjang umur murah rezeki..amin..

    ReplyDelete