Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 12 May 2015

Santai di #P1omanite!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 


30 April | Event #P1omanite yang santai dan bersahaja ni diadakan di The CO. Jalan Doraisamy...
Disebabkan event lepas keje dan lokasi dia pun agak dekat dengan ofis, AJ pun meluangkan masa join....
Terima kasih kepada pihak P1 atas kesudian jemput AJ... =D
I'm so honored.... Weeeeee....


Bagi sesiapa yang tak tau lagi, P1 sekarang ni berada di bawah TM.....
So event ini diadakan bagi untuk memberikan informasi kepada Online Media Assosiates (OMA) apa yang berlaku selepas TM menjadi syarikat induk P1....
Perkongsian secara santai ni disampaikan oleh Mr Shu Wei, CMO P1.....
Sebab apa AJ cakap santai? Masa kat The CO. kami semua duduk santai di alas oleh bean bag yang banyak dan berwarna-warni.....
Serius rase nak amik 1 je... Hehehehheheh.....


Perkongsian dari Mr. Shu Wei, CMO P1

Sebelum tu kan, diorang ade buat mini giveaway....
10 orang terpantas yang amik gambar #wefie dan share kat instagram dengan hashtag #P1omanite akan diberikan hadiah.....
AJ?? Confirmlah antara yang sepuluh tu kan..... Hehehehheheeh...
Ko gile kalau tak tercalon???  "Queen of Selfie" bak kate kawan-kawan... =P
AJ dapat hadiah set mug (lupa pulak nak amik gambar mug cantik tu..)

Lepas tu pulak kami para OMA ni dibahagikan kepada beberapa kumpulan dan diminta menjawab beberapa soalan apa yang kami nak dari P1 bagi mengeratkan hubungan antara P1 dan OMA....
Semestinya internet percuma itu bende yang pertama kan! Hahahahha...
Lepas tu kami nak perbanyakkan aktiviti luar, macam outdoor ke travel ke, annual dinner ke.....
Banyak cadangan yang diterima dari para OMA tau..... Semuanya best-best belaka....
Pihak P1 pun memang sporting habis malam tu....


The P1 crew... Sporting habis! =D

 Dan paling best sekali, makanan yang dihidangkan memang sedap sangat!
Burger, potato salad, ceasar salad  dari myBurgerLabs, kek cawan dan chocolate brownie dari Bitter/Sweet, “Sparkling Soda” dari The Tapping Tapir dan juga Nitro Coffee oleh Brewmen...
Ehem... AJ yang kecik ni siap makan bertambah okay! =P

The super duper delicious food!
 
Lebih kurang pukul 10 malam, berakhirlah #P1omanite.....
Itupun tak balik lagi.. Sempat lagi kitorang bersantai, berborak dan semestinya bergambar....
  AJ harap next time P1 sudilah nak jemput AJ lagi.....
Terima kasih P1....
 

Last but not least, antara blogger-blogger yang havoc malam tu.... 

P/s : AJ pun salah seorang pelanggan P1 Mi-fi....
Kalau keluar dari rumah memang AJ usunglah P1 tu kemana je... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment