Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 20 May 2015

Monster's Crazy Crunchy [MCC] Rainbow Rice.. Nyum Nyummm!!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Siapa penggemar coklat???? Cer angkat tangan sikit....
AJ pun salah seorang penggemar coklat tegar okay...
Kalau nampak coklat ber"blink-blink" biji mate wehhh.....

 Korang penah dengar tak " Monster's Crazy Crunchy [MCC] versi Rainbow Rice "???
Produk ini merupakan keluaran Monster Food Sdn Bhd (1133826-W) hasil usaha anak tempatan dan dijamin halal.... =D


Seriously first time rase coklat dalam jar ni AJ terus jatuh cinta.....
Mana taknya MCC ni memang sedap sangat!
AJ puas hati dengan produk ni... Dengan rasa coklat yang cukup padat ditambah dengan rainbow rice yang rangup memang 1 kombinasi yang menarik......
Ianya juga mudah diadun sebati.....
Kalau coklat korang tu keras/beku, jangan risau....
Korang cuma perlu RENDAM saja bahagian penutup dengan air panas selama hanya 1 MINIT sahaja, GAUL sebati dan siap untuk diMAKAN!
Mudah kan??? Ingat 3 step ni je....
RENDAM, GAUL dan MAKAN!
The 3 steps :

RENDAM
GAUL dan MAKAN

HABIS?? Confirm habis punya...
Kihkihkih....

MCC ni boleh dimakan di mana-mana sahaja.. Baik kat rumah, dalam kereta atau sambil tengok wayang pun boleh!

Lagi 1 yang paling AJ suka, bila kita simpan coklat ni dalam peti sejuk 2-3 hari pun rainbow rice tu still rangup walaupun dah digaul.... Sikit pun tak lemau...

Macam mana nak dapatkan produk Monster's Crazy Crunchy [MCC] versi Rainbow Rice ni??


Whatsapp Hotline MCC :  +013 889 0044
Kalau nak tau sedap tak sedap korang boleh juga layari :
Instagram : @crazycrunchyofficial
 Website : www.crazycrunchy.com
Oh ya lupa pulak cheq nak habaq.... Rege sebalang MCC ni RM7 je okay!
Berpatutan weh! Bolehlah borong untuk keluarga, kengkawan dan jiran-jiran tetangga jugak!

Oh MCC... I'm in love!
P/s : Nak order lagi bagi kat kengkawan rapat sorang sebalang... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

7 comments:

  1. shedapnya!!! lanje mak mertua skit aci x..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap sangat...
      Tak nampak orang dah tau....
      Heheheeheee....

      Delete
  2. amboi..! sedap makan sorang-sorang eh...hihihi...masukkan Sally dalam list rakan nak kasi sebalang tu..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikmat okay makan sensorang...
      Kihkihkih... Eeh nak masuk jugak...
      Tak buleh2! Hahahahha.....

      Delete
  3. sedapnye...hmm..lapo ler pulak tgok ayu post Monster's Crazy Crunchy :)

    ReplyDelete
  4. wah..sampai licin dikerjakan nya..heheheh..

    ReplyDelete