Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 4 March 2015

Minggu Sibuk!



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 
 
Seminggu tak bersiaran.....
AJ sibuk sangat berkejar kesana kemari settle kan urusan itu dan ini....
Untuk pengetahuan korang, kucing AJ si Abot dah pergi tinggalkan AJ sabtu lepas...
Sedih memang sedih.. tapi Aj redha sebab kesian sangat bila tengok dia menderita...
keputusan darah Abot dah sahkan Abot memang positif FIP.... =(

Semalam pulak AJ bawak sekor lagi kucing AJ...
Ahad lepas dia keguguran....
AJ bawak dia ke vet aritu.. memang tak perasan sungguh si Kiki bunting....
Lepas tu doc pun tak perasan.... Bagilah dia injection antibiotik untuk selsema....
Tau-tau lepas 2-3 hari macam tu dia gugur... 4 ekor semuanya....
Sekarang Kiki ade kat vet untuk dipantau keadaannya....
Sorry ye sayang mummy.... Mummy tak perasan awak bunting sebab awak baru je beranak Disember lepas....


Lepas tu Jumaat ni pulak, AJ ade annual dinner company....
Tak taulah nak pakai ape.......
Temanya "Wild Wild West".... Alamak! Nak pakai ape ni?
Payah sungguh temanya..... Kalau last year "Hawaiian Paradise". mudah jugaklah nak cari pakaian...
Sebab pakaian jenis tu memang kita pakai...
Kalau Wild Wild West??? Jenuh nak cari kuda 8 dengan pistol 2 ni....
Hehehhehehehe...
Nak tau AJ pakai ape untk dinner nanti?? Tungguuuuuu...
AJ sendiri pun masih tak tau nak pakai ape... Hehehhehehe..... =P

P/s : Semoga minggu sibuk ini cepat berlalu....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. AJ seminggu tak bersiaran. tira dah berbulan tak bersiaran. hehe.
    rindu lahhh nak terjah sini. well, tak sabar nak tengok baju AJ utk dinner nnt. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini pun gagahkan diri tau..... Hehehehehr....
      Sabar2 baju AJ biase2 je.....

      Delete
  2. Pakai je macam pocahontas tu heheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fikir camtu jugak, tapi macam tak berbaloi je nak beli.... Kite bukan selalu pakai.... Hehhhee.....
      Kalau nak sewa plak kene tengok available ke tak....

      Delete
  3. tema susah2 ni memang akak pun tak suka..kos nak mebeli tu yang buat tak suka..hehehe...kalau beli,boleh pakai banyak kali tak pe..ni beli untuk pakai sekali tu je yang tak best..maklum la..akak ni kedekut sikit..eh!ni cerita masa zaman kerja2 dulu la..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan kedekut kak.... Nanti membazir kan....
      Klu jenis kite selalu pakai tu takpe... AJ faham tu... Hehehehe.....

      Delete
  4. salam kenal dari kaknoor dear ayu..
    http://nooriahnaim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Teringat kat kawan yg namanya juga dipanggil AJ
    ..chumelnya miow...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehehe.... AJ ni name pena je....
      Selalu diorang panggil Ayue....

      Delete